Devrek´te Perşembe günü festival meşalesinin yakılmasıyla başlayan ve ilçede dört günden buyana çeşitli etkinliklerin ve konserlerin yapılmasıyla devam eden Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali, son gecesinde düzenlenen halk konseri ile sona ererken halk doyasıya eğlendi.


Eski terminal alanında düzenlenen halk konserinde İ.T.Ü. Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Şendoğan Karadeli, Pop Müzik Sanatçıları Onur Mete, Ebru Elver ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı Remzi Budak söyledikleri şarkılarla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattılar. Sunuculuğunu Hakan Ünsal´ın yaptığı konserde festivalin son günü hakkında değerlendirme yapan Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, "Bu yıl 24. gerçekleştirdiğimiz festivalimizin etkinliklerinde son gecesini hep birlikte kazasız belasız bitirdik. Umarım bundan sonra da hep birlikte 25. festivalimizi gerçekleştiririz. Etkinliklerimiz süresi içinde emeği geçen belediye personelimize, sanatçılarımıza ve emniyet güçlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.


Programa katılan sanatçılara Belediye Başkanı Özcan Ulupınar tarafından ilçenin sembolü olan Devrek Bastonu ve katılımlarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Editör: Pusula Gazetesi