Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen, 1 Kasım’da yapılacak olan milletvekili seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunda bulundu. Adaylık dosyasını AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’a teslim eden Mithat Gülşen, “Biz AK Parti ile birlikte 1 Kasım seçimlerinde ülkemizi yönetmeye talibiz. Zonguldak’ımızın gerçekten hizmete ihtiyacı var. Biz elimizi veya başımızı taşın altına koyarak değil gövdemizi taşın altına koyarak aday adayı olduk” dedi.

Gülşen, “Bizim açımızdan tarihi bir gün. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilleri seçimlerinde ilçemize, ilimize ve ülkemize hizmet etmek amacıyla milletvekili aday adayı oldum. Allah çıktığımız bu yolu hayırlara vesile eylesin diyorum. Ülkemiz sıkıntılı ve zor bir dönemden geçiyor. 2 aylık süre zarfı içerisinde bir hükümet kurulamadı. Yapılacak olan seçimlerde partimiz iktidar olduğunda ilimiz için dinamik ve hizmeti seven milletvekillerine ihtiyaç var diye düşünüyorum. Biz AK Parti ile birlikte 1 Kasım seçimlerinde ülkemizi yönetmeye talibiz. Partimize çok sayıda milletvekili aday adayı başvuruda bulundu. Bu arkadaşlarımız ile birlikte bir rekabetten daha ziyade ülkemizi sırtlama noktasında birliktelik olacağına inanıyoruz. Zonguldak’ımızın gerçekten hizmete ihtiyacı var. Biz elimizi veya başımızı taşın altına koyarak değil gövdemizi taşın altına koyarak aday adayı olduk. İnşallah milletvekili sıralaması noktasında partimiz bize yer verdiği takdirde hizmet etmeye talibiz. Geçmişte 2 dönem Çaycuma Belediye Başkanlığı görevinde bulundum, Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’nda bulundum. Çeşitli STK’ların içerisinde yer aldım. Kısacası Zonguldak’ımızın ve ilçelerimizin sorunlarını en iyi şekilde bilen, 30 yıldır da siyasetin, ticaretin, hizmetin ve toplumsal çalışmaların içerisinde olan birisi olarak milletvekili aday adayı oldum. Aday olan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun” ifadelerini kullandı.

Gülşen’in AK Parti’ye ve Zonguldak’a hizmetleri olan bir belediye başkanlığından geldiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Mithat Gülşen, 2 dönem boyunca partimizden Çaycuma Belediye Başkanlığı yapmış olan bir ağabeyimiz. Kendisi aday adaylığı başvurusunu yaptı ve dosyasını bize teslim etti. Kendisine teşekkür ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Editör: Pusula Gazetesi