´Her Zonguldaklı gibi benimde heyecanım onlardan az değildi´ diyen Erkmen; "Zonguldak´ta bu işe çok az kişi inandı ama bu işin olacağından sonuna kadar emindik. Bu sonucu görmek, mahcup olmamak çok önemliydi. O nedenle hislerimiz daha başka. İnsan daha bir mutlu oluyor."


Zonguldak Havaalanı&8217;nın açılmasında büyük emeği olan eski Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, havaalanının açılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti.


Zonguldak Havaalanı&8217;nın açılacağına çok az kişinin inandığını ama kendilerini bu işin olacağından emin olduğunu ifade eden Erkmen, heyecanını şu sözlerle dile getirdi:


"Uzun zamandır, 4-5 yıl süren bir emek vardı. Çok fazla eleştiri getirildi. Sonuç olarak biz buna çok inandık ve demek ki inanınca oluyormuş. Emeğin boşa olmadığını görmüş olduk. Her Zonguldaklı gibi benimde sevincim onlardan az değil. Zonguldak´ta bu işe çok az bir çoğunlukla inandık ama sonuna kadar bu işin olacağından emindik. Bu sonucu görmek, mahcup olmamak çok önemliydi. O nedenle hislerimiz daha başka. İnsan daha başka bir mutluluk duyuyor. En çok Almanya´dan Türkiye´ye gelmek isteyen insanların o potansiyeli, isteği bizi her zaman diri tuttu. Özellikle yurt dışındaki arkadaşlarımızın bunda çok büyük heyecanı ve emeği vardı. Netice de Zonguldaklılara karşı buna inanan, destekleyen herkese bir kez daha teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Başarı her zaman bir bütün, ekip işidir. İnsan böyle güzel şeyleri görmek, bilmek, orada bulunup yaşamak ister tabi ama şartlar buna el vermedi. Ama önemli olan olayın gerçekleşmesiydi. Tabiî ki orada olmak isterdik ama inanın biz burada bile olsak o heyecanı yaşadık. İnsan oradaki o heyecanı kafasında canlandırabiliyor. Zonguldaklılara hayırlı olmasını diliyorum."

Editör: Pusula Gazetesi