Pazar günü kutlanacak 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi, Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner ve taraftarlar, şehitlerimizi unutmadı. Asma’da bulunun Zonguldak Şehitlik mezarına giden Zonguldakspor ekibi, şehitler için dua edip karanfiller bıraktı. Başkan Caner’e, mezarlık ziyaretinde Genç Zonguldaklılar tribün liderleri eşlik etti.


BAŞKAN CANER: ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADIK

Vatan için toprağa düşen şehitlerimizi unutmadıklarını dile getiren Başkan Süleyman Caner, “ Fırsat buldukça her hafta Şehitlimize gelmeye çalışıyoruz. Pazar günü bilindiği gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı. Taraftarımızla birlikte Asri Mezarlıkta şehitlerimizin yanına geldik. Allah niyetlerimizi kabul etsin. Bütün vatandaşlarımızın şehitlerimiz için aynı duyarlılığı göstermelerini istiyoruz. Şehitlerimizi unutmasınlar. Allah Türk milletine bir daha böyle acılar vermesin, anne babaların ailelerin yürekleri yanmasın. Birliğimizi, bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere fırsat vermesin, şehitlerimin mekanları şad olsun. Mekanları cennetin en güzel yeri olsun. Allah ailelerine sabırlar versin.

PAZAR GÜNÜ BÜYÜK YÜRÜYÜŞ İÇİN GAZİPAŞA’DAYIZ

Genç Zonguldaklılar Tribün liderlerinden Gökhan Çüteli, ülkemize yaşanan olumsuzlukları birlik ve beraberlikle aşacaklarını belirterek, “30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Zonguldak’ta büyük bir yürüyüş düzenlenecek. Tüm Zonguldak halkının duyarlı olmasını istiyoruz. Daha öncede Polis kardeşimizin cenazesinde yürüyüş yaptık, fakat gerekli katılım olmadı. Türk Bayrağını alan Gazipaşa’da buluşma noktasına gelsin. Bundan önce kürt türk düşmanlığımız yoktu. Herkes kardeşçe yaşıyordu. Yabancı güçlerin devreye girmesiyle bir haftada dünya kadar şehit verdi ülkemiz. Biz bu ülkede kimsenin annesinin babasının ağlamasını istemiyoruz. Burası bizim vatanımız, herkesin sahip çıkması lazım. Bu şehitliğin düzenlemesini yapan Zonguldak Belediyesine ve yetkilere, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şehitlerimize yakışır bir yer yapmışlar.

Editör: Pusula Gazetesi