KAPTAN SUAT’TAN MESAJ VAR

Zonguldakspor’un tecrübeli kaptanı Suat Kerçin, sezona galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını Kızılcabölükspor maçıyla serinin devam edeceğini kaydetti. Ligde sezona 3-2’lik Düzcespor galibiyetiyle başlayan Kırmızı-Lacivertlilerde, ilk haftayı üçüncü basamakta tamamladı. Zonguldakspor’un en tecrübeli futbolcuları arasında yer alan Kaptan Suat Kerçin, Düzcespor galibiyetini, iç sahada maçlarının Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda oynanması için tribünlere taş taşıyan taraftarlara hediye ettiklerini ifade etti.

TARAFTARIN KARŞISINA GEÇEN SENEKİ GİBİ HIRSLI ÇIKACAĞIZ

Sezona moralli başladıkları için mutlu olduklarına değinen Kaptan Suat Kerçin, “Eğer Şampiyonluğa oynuyorsanız deplasmanlardan alacağınız üç puanlar çok önemli. Bizde sezona Düzcespor galibiyetiyle başladık. Maçın şöyle başka bir anlamı da vardı; Biliyorsunuz iç sahada oynayacağımız maçlar için Karaelmas Kemal Kemal Köksal Stadyumu’nda çalışmalar sürdürülüyor.

Sosyal medyada taraftarlarımızın taş taşıdığı görüntüleri izledik. Düzce’ye kadar geldiler bizi hiçbir yerde bırakmadıkları gibi. Taş taşımışlar bizim maçımızı içeride oynamamız için.

İkinci hafta onların karşısına üç puanla çıkmak çok güzel bir duygu olacaktı. Onların karşısına geçen sezon bıraktıkları gibi hırslı, maçı bırakmayan bir takım olarak çıkacağımız için mutluyum. Tüm takım arkadaşlarımı Düzcespor maçındaki mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bizim atılmamız eksik kalmamız da önemli değil. Biz bu ruhu taşıdıkça inşallah böyle seri galibiyetle devam ederiz.”

Editör: Pusula Gazetesi