LİGİN YENİ EKİBİ KADROSUNU ŞEKİLLENDİRİYOR

Bölgesel Amatör Lig’in yeni ekiplerinden Kilimli Belediyespor sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde devam ediyor. Bir sezonun aranın ardından yeniden Bölgesel’e yükselen Sarı-Siyahlılar, güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni sezonda Antrenör Selahattin Bayar’ın çalıştıracağı Kilimli, dış transferde şuana kadar 10 isimle anlaşma sağladı. 19 Eylül’de başlayacak Bölgesel Amatör Lig öncesi ekip kendi tesislerinde kampa girdi.

İŞTE YENİ TRANSFERLER

Kilimli Belediyespor dış transferde şuana kadar Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan santrafor Savaş Esen, Kepez Belediyespor’dan orta saha oyuncusu İbrahim Çelik, Alaplı Belediyespor’dan sol kanat oyuncusu Polat Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Bartınspor’dan sağ bek Emin Akyıldız, Beykozspor 1908’den stoper Okan Engin, Alaplı Belediyspor’dan orta saha oyuncusu Emre Aydın’ı renklerine kattı.

ESKİ GOLCÜSÜYLE FLÖRTTE

Kilimli Belediyespor takımın eski golcüsü Doğan Çift’le görüşmelere başladı. 2011-12 sezonunda Sarı-Siyahlı kulübün formasını terleten Doğan, 12 gole imza atmıştı. 27 yaşındaki forvet oyuncusu en son Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Eğirdirspor’da 17 maçta 8 kez fileleri havalandırmıştı. Doğan’ın önümüzdeki günlerde Kilimli’ye gelerek yönetimle masaya oturacak.

KALE EMİN ELLERDE

Kaleci Antrenörü Mehmet Bozkurt yönetiminde file bekçileri Burak Kocabacak, Anıl Kalyoncu, Ergen, Yusuf yeni sezona hazırlanıyor.

BANK ASYA OYNAMIŞ STOPERİ TAKİBE ALDI

Kilimli Belediyespor’un genç Antrenörü Selahattin Bayar, yeni sezon çalışmalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi, “Çarşamba gününde kendi tesislerimizde kampa girdik bir hafta sürecek. Baktığımız denediğimiz oyuncular var, bir haftalık kamp süresinde onlarla ilgili son kararı vereceğiz. Santrafor mevkisinde takımın eski oyuncusu Doğan Çift’le görüşme yaptık. Şuan İstanbul’da bugün yarın Zonguldak’a gelmesini bekliyoruz. İki tane stoper arayışımız var, 82 doğumlu Bank Asya oynamış bir oyuncu ile temas halindeyiz. Yönetimle oturup konuşacağız, bu transferleri kadromuza kazandırmak istiyoruz. Çok elit oyuncu olmadığı sürece transferi kapatmış olacağız. Şuan ki mevcut kadromuz 17-18 kişi, yeni gelecek oyuncularla birlikte bu sayı 22-23’e yükselecek. 19 Eylül’de başlayacak lige kendimizi hazır hale getirmek istiyoruz. Yeni bir takım oluşturuyoruz, geçen seneden 6-7 tane oyuncuyuz var. Diğerleri hepsi yeni transfer. Bunun zorluğunu biliyoruz, o yüzden çalışmalara erken başladık. Takımdaki oyuncuların birbirlerini iyi tanıması için. İyi bir takım olma yolundayız, inşallah bunu da lige yansıtacağız.

4-5 HAFTADAN SONRA BİZİ KİMSE TUTAMAZ

Kilimli Belediyespor’un yeni sezon hedefleriyle ilgili fikirlerini de paylaşan Bayar, “Bizde isteriz Kilimli Belediyespor olarak Şampiyonluğa oynayan bir ekip olsun. Yeni bir takım oluşturuyoruz, bunun bize nasıl cevap vereceğini ligin ilk maçında göreceğiz. İlk 4-5 hafta zorluk çekeceğiz, ben her zaman şunu söylüyorum ilk 4-5 haftadan sonra bizi kimse tutamaz. İlk haftalarda puan kayıpları olabilir, bu dönemi iyi değerlendirsek bizim takım yükselişe geçer. Ondan sonraki süreçte de lig için planladığımız hedefler o doğrultuda gelecektir.

SEZON ÖNCESİ HAZIRLIK MAÇLARI YAPACAĞIZ

Sezon öncesi hazırlık maçları planladıklarına değinen Genç Teknik adam, “Hazırlık maçları için arayan kulüpler var. Takımda sürekli gelen giden oyuncular olduğu için şuan tam olarak hazır değiliz. Hafta içi Bartınspor veya Çengelköyspor’la hazırlık maçı düşüncemiz var. Cuma veya Cumartesi’de Gerede’ye giderek hazırlık maçı yapacağız. Lige kadar 3-4 hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Tabiî ki takım olarak tam hazır olduğumuzda.

Editör: Pusula Gazetesi