STADYUM’DA BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Spor Toto 3. Lig’de yeni sezon perdesi 23 Ağustos’ta açılıyor. Zonguldakspor yeni sezonda maçlarını Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda oynamak isterken eksiklerin tamamlanabilmesi için henüz somut adım atılmaması dikkat çekiyor.

PORTATİF TRİBÜN VE SOYUNMA ODASI YAPILACAK

Risk oluşturan kapalı tribünlerin yıkımı tamamlanırken, Gençlik Spor Bakanlığı tarafından ödeneği gönderilen portatif soyunma odası ve tribünlerin yapımına başlanması bekleniyor.

Yıkılan kapalın tribünlerin olduğu bölüme portatif tribünün yapılacağı, kale arkasına ise hakem ve futbolcular için soyunma odası yapılması planlanıyor.

Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner geçtiğimiz hafta Ankara’da Gençlik Spor Bakanlığı yetkilileriyle görüşerek Stadyumun eksikleri için ödenek çıkarmıştı. Gönderilen ödenekle ayrıca açık tribünde risk oluşturan bölgelerin tadilatının yapılacağı belirtildi.

MAÇ SAATLERİ AÇIKLANDI

Futbolda Spor Toto 3. Ligde 2015-2016 sezonunun ilk yarı maç programları belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 3. Lig'de ilk yarı programlarının belirlendiği kaydedilirken, haftalara göre müsabaka takvimi paylaşıldı.

Spor Toto 3. Lig'de ise ilk hafta maçlarının 22-23 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirileceği ve ilk yarının 13 Aralık'ta 19. hafta karşılaşmalarıyla tamamlanacağı aktarıldı. Zonguldakspor’un sezonun ilk haftasında deplasmanda Düzcespor’la oynayacağı karşılaşma 17:00’da başlayacak.

Editör: Pusula Gazetesi