ENDER YÜKSEL'İN ÖZEL HABERİ....

Uzun süredir Gençlik Hizmetleri ve Spor Çaycuma İlçe Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Karayılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Zonguldak İl Müdürlüğü görevine atanmasının ardından ilk olarak babasının mezarı başına gitti.

Karayılmaz, ardından Zonguldak’ta sporun duayeni olarak kabul edilen Canpolat Pamay’ı evinde ziyaret ederek, elini öptü. Oldukça duygusal anların yaşandığı ziyarette konuşan Pamay, Karayılmaz’a görevinde başarılar dileyerek, ilk olarak kendisini ziyaret etmesinden dolayı gururlandığını söyledi.

POLAT: “BU TAYİNE ÇOK SEVİNDİM, MUTLU OLDUM”

Polat, “Ben 90 küsur yaşındayım. 75 yıl öğrenci, öğretmen, spor müdürü ve büyük kulüplerle de irtibatı olan bir kişi olarak, Spor İl Müdürü arkadaşımızın Çaycumalı olması, spordan gelen bir arkadaşımız olduğu için yapılan bu tayine çok sevindim, mutlu oldum. Bunun en büyük nedeni de göreve başlamadan beni ziyaret etmesi. Benim şahsıma değil, benim spor konusundaki ilgime, bilgime, uğraşıma, çalışmama ehemmiyet verdiği içindir. O nedenle candan kutluyorum, başarılar diliyorum. ‘Sporcu gökten zembille inmez, sporcuyu arayıp bulacaksın’ fikrini yerine getirmek lazım. Beni ziyaret ettiği için candan teşekkür ediyorum, Zonguldak için hayırlı olmasını diliyorum. Şu andan itibaren daha rahat uyuyacağım” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Zonguldak İl Müdürü Ahmet Karayılmaz ise, şunları söyledi:

KARAYILMAZ: “CAN BABA’NIN İZİNDEN YÜRÜYECEĞİZ”

“Can Hocamız, bizim babamız her şeyden önce. Yıllar önce spor yaptığım dönemlerde bile o tribünde Can Baba’yı insanları izlerken, özellikle tüm sporlarda hep takdir etmişimdir. Bir abimizin, büyüğümüzün orada her zaman yerini aldığını görmüşümdür. Can Baba, bizi her zaman onurlandırıyor. Kendisi Zonguldak sporuna çok büyük emekler verdi ve biz de onun izinden yürümek istiyoruz. Fikirlerinden faydalanmak istedim ve hayır duasını almak istedim. Allah sağlıklı, uzun ömürler versin. Değerli büyüğümün hayır dualarıyla göreve başlamak istedim.”

“BENİ KRAVATSIZ MÜDÜR BİLİRLER”

“10 yıl kadar İlçe Müdürlüğüne vekaleten baktım. Bu süre içinde beni genelde ‘kravatsız müdür’ olarak bilirlerdi. Çünkü fazla personelimiz yoktu ve ben de gerektiğinde bedenen çalıştık ve fedakarlık noktasında personelimle birlikte Çaycuma’yı güzelleştirmek için birlikte mücadele ettik.”

“İYİ BİR ZONGULDAKSPORLUYUM”

“Zonguldak’ta da çok kritik dönemde başlıyorum. 1974-75’lı yıllarda Hamdiler, Atakanlar, Kaleci Birollarla büyüdüm. Rahmetli muzafferler ve Muammerlerle büyüdüm. Ben çok iyi bir Zonguldaksporluyum ve bu takım bizim için çok önemli.”

KARAYILMAZ’DAN STAD MÜJDESİ

“Zonguldakspor bu sezonda maçlarını stadımızda oynamak istiyor ve bunun için elimizden gelen çalışmaları biran önce başlatıp her şeyi yapacağız. Gerekli arkadaşlarla görüştük ve ivedilikle bu işlere başlayacağız. İhalesi yapılan idari binalar var ve yeni açılacak spor salonumuzun teslim edilmesi noktasına geldik. Çok yoğun çalışacağız. Bu mesai saatiyle sınırlı kalmayacak. Uyumak dışında tüm mesaimi ve enerjimi Zonguldak’ta gençlik ve spor faaliyetleri için en güzel şekilde değerlendireceğim.”

KARAYILMAZ, GÖREVİ AKDENİZ’DEN DEVRALDI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Karayılmaz, daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasına giderek mevcut İl Müdürü Uğur Akdeniz’i ziyaret etti. Akdeniz’e çiçek takdim eden Karayılmaz, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Karayılmaz, ziyaretinde, “İnşallah sizin bıraktığınız yerden, size layık bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu görevler gelip geçiyor, ama dostluklar kalıcı. Bundan sonra da birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

3,5 yıl boyunca başarılı çalışmalara imza attıklarını belirten Uğur Akdeniz ise, bundan sonra başarılı çalışmalara Ahmet Karayılmaz’ın devam edeceğini belirterek, şöyle konuştu:

“3.5 YILDA İYİ HİZMETLER YAPTIK”

“Ahmet Müdürümüze yeni görevi için başarılar diliyorum. Bugüne kadar 3,5 yıl sürecinde devlet büyüklerimizin de desteğiyle güzel işler yaptık. Stat yenileme çalışmaları ve hizmet binaları ihaleleri yapıldı. Müdürümüzün her zaman yanındayız. Zonguldak spor camiası ve spor hizmetleri için elimizden geleni yapacağız. Sonuçta Zonguldak’ın hizmete ihtiyacı var. Bunu biz yapmışız, yeni müdürümüz yapmış hiç fark etmez. Tekrar Ahmet Müdürümüze görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi