Zonguldak Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Uğur Akdeniz’in yerine Çaycuma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Karayılmaz atandı.

Akdeniz'in görevden alınıp Karayılmaz'ın göreve atandığını, Pusula, 16 Temmuz 2015 günü saat 15 : 22’de ilk haberi şöyle duyurmuştu:


İŞTE O HABER...



Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz görevinden alındı. 4 yıldır görev yapan Akdeniz’in yerine Çaycuma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Karayılmaz atandı.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, görevinden alındı. 20111 yılında İl Müdürlüğü görevine başlayan ve son 3 vaydır vekaleten İl Müdürlüğü görevini yürüten Akdeniz’in yerine Çaycuma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Karayılmaz atandı.Akdeniz’in görevden alınma, Karayılmaz’ın atanma yazılarının Salı günü onaylandığı, tebligatın henüz yapılmadığı öğrenildi.

Uzun süredir Çaycuma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevini yürüten Karayılmaz, çeşitli kulüplerde antrenörlük yapmıştı.

Görevden alınan Akdeniz, son dönemde bir türlü yenilemeyen Karaelmas Köksal Köksal Stadyumu ve yıllardır tamamlanamayan Site’deki Kapalı Spor Salonu’yla ilgili eleştirilerin hedefi olmuştu.

Editör: Pusula Gazetesi