Geçtiğimiz hafta Diyarbakır&[#]8217;da hain bir pusu sonunda çapraz ateşle şehit edilen Zonguldaklı Şehit Polis Tansu Aydın anısına Plaj futbol turnuvası düzenlenecek. Yıllarca Site Dostluk Turnuvasını düzenleyerek Zonguldak&[#]8217;ta gündem yaratan Resul Kumaş&[#]8217;un düzenleyeceği ve 5 Ağustos tarihinde İl Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan Kızlar Plajı&[#]8217;nda gerçekleştirilecek Plaj futbol turnuvası hem ilk olması hem de Şehit Polis Tansu Aydın&[#]8217;ın anısına yapılacak olması turnuvaya ayrı bir anlam katacak.

BAŞLAMA VURUŞUNU BABA FİKRET AYDIN YAPACAK

Turnuvada mücadele edecek futbolculardan Ufuk Dikenli ve arkadaşlarının gündeme getirdiği fikir doğrultusunda Resul Kumaş turnuvayı Şehit Polis Tansu Aydın&[#]8217;ın anısına yapmayı kararlaştırdıklarını söyledi. Kumaş, açılış maçına Şehit Polis Tansu Aydın&[#]8217;ın ailesinin yanısıra İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir&[#]8217;in de davet edileceğini, başlama vuruşunu da Şehit Tansu Aydın&[#]8217;ın babası Fikret Aydın, İl Emniyet Müdürü Osman Ak ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir&[#]8217;in yapacağını söyledi. Tansu Aydın&[#]8217;ın adını yaşatmanın mutluluğu ve gururunu yaşayacaklarını belirten Kumaş müracaatların 3 Ağustos tarihine kadar süreceğini, turnuvanın da 5 Ağustos&[#]8217;ta başlayacağını söyledi.

ŞEHİT AİLESİNİN ONAYI ALINDI

Futbolcu Ufuk Dikenli ise konuşmasında turnuvaya katılmak için arkadaşları ile yaptıkları görüşmede turnuvanın Şehit Polis Tansu Aydın&[#]8217;ın anısına yapılması fikrini ortaya attıklarını ve bunu ilk olarak Komite Başkanı Resul Kumaş ile paylaştıklarını söyledi. Ardından Şehit Babası Fikret Aydın&[#]8217;ı evinde ziyaret ederek hem taziyede bulunduklarını hem de kendilerinin onayını aldıklarını söyledi. Ailenin de duygulanarak turnuvanın Şehit Polis Tansu Aydın anısına yapılmasını izin verdiklerini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi