Zonguldakspor&8217;da transfer listesi belli olmaya başladı. Yeni sezonda takımın renklerine bağlanacak futbolcular ve takımda kalması düşünülen futbolcuların yanı sıra prensipte anlaşmaya varılan oyuncuların kongre öncesinde yapılacak olan toplantıyla birlikte kamuoyuna açıklanacağı bildirildi. Spor kamuoyunda merakla beklenen transferler Antrenör Çahit Terzi&8217;nin raporu doğrultusunda takıma kazandırılacak. Celal İncekara&8217;nın geçtiğimiz sezonda takıma kazandırdığı ancak istenen futbolu sergileyemediği için kadro dışı kalan Sergio&8217;nun ardından takıma başka bir yabancı transferin yapılıp yapılmayacağı konuşulurken, yabancı oyuncu transferinin gerçekleştirilmeyeceği açıklandı. Zonguldakspor&8217;da yeni Teknik adam Cahit Terzi&8217;nin, Kulüp Başkanı Celal İncekara&8217;ya verdiği transfer raporunda yabancı futbolcu istemediği öğrenildi.



Kadroda yer alacak isimler netleşiyor


Geçtiğimiz sezon Zonguldakspor forması giyen Tuna, Aycan, Özcan, Burak, Sercan, Oğuzhan ve kaleciler Adem ve Adem Baş, yeni sezonda Zonguldakspor&8217;da anlaşma sağlanan oyuncular arasında yer alıyor. Öte yandan dış transferde Sultanbeylispor&8217;dan Nedim ve Arda, Ünyespor&8217;dan Rıfat, Kasımpaşaspor&8217;dan Aytaç ile prensipte anlaşılırken, Batman Belediyesporlu Yunus Yazıcı´nın ardından Ünyespor´un forveti Erhan Bedir´le de her konuda anlaşmaya varıldığı bildirildi. Daha önce Kayseri Erciyesspor, Kayseri Elektrikspor, Tokatspor, Kilis Belediyespor, Tarım Kredispor, Anadolu Üsküdarspor, Aydınspor, Bilecikspor, Zeytinburnuspor, Artvin Hopaspor ve son olarak da Ünyespor&8217;da top koşturan 28 yaşındaki Erhan Bedir 2005-2006 sezonunda Zonguldakspor forması giymiş ve Zonguldak&8217;ın başarısı için maçlara çıkmıştı. Yeni sezonda ise yine Zonguldakspor renklerine bağlanan Erhan Bedir, elmas ekibinin başarısı mücadele verecek.


Terzi: &8216;İlk hedefimiz 3. Lig olacak&8217;


Hedefin 3. Lig olduğunu belirten Zonguldakspor Antrenörü Cahit Terzi, "Geçmişi başarılarla dolu bir kulübün Amatör&8217;de olması bizleri üzüyor. Zonguldakspor&8217;u layık olduğu yere çıkartmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bunun için de ilk olarak Zonguldakspor&8217;u 3. Lig&8217;e çıkartma hedefindeyiz. Bu doğrultuda yapacağımız transferlerle takımızı en iyi şekilde oluşturarak yepyeni bir takımla Amatör Süper Lig´de şampiyon olup 3. Lig terfi maçlarında mücadele etmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta yapılması planlanan kongremiz yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle bu hafta yapılacak. Perşembe günü yapılacak olan kongre öncesinde takımımızın transferlerini gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Kongre&8217;de Başkanımız Celal İncekara´nın oluşturacağı yeni yönetime güveniyoruz. Yönetim, teknik heyet, futbolcu, taraftar ve şehir olarak kenetlenirsek başarı kendiliğinden gelecektir. Endişelenmeye gerek yok. Zonguldakspor emin ellerde" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi