Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, bir süredir devam eden aşırı sıcak, can aldı. 4 gün önce çarşı merkezinde fenalaşan Fahrettin Atan isimli yaşlı adam, 4 gündür tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz Perşembe günü Müftü Mahallesi Unpazarı Caddesi üzerindeki bir çay ocağında oturduğu sırada fenalaşarak ambulansla hastaneye kaldırılan Fahrettin Atan (56), ‘beyin kanaması’ teşhisiyle 4 gündür yoğun bakımda tutuluyordu. Tansiyonu 22’ye 10 ölçümüyle hastaneye kaldırılan Ataman, yapılan tüm müdahalelere rağmen, bugün sabaha karşı hayatını kaybetti. Atan´ın, şeker, kalp ve tansiyon hastası olduğu öğrenildi. Fahrettin Atan’ın, bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonra Ereğli İlçesi’ne bağlı Karakavuz Köyü’nde toprağa verileceği kaydedildi.

-OLAY-

Fahrettin Atan, 4 gün önce (23.07.2015) sabah saatlerinde, Müftü Mahallesi Unpazarı Caddesi üzerindeki bir çay ocağına gitti. Oturduğu yerde biranda fenalaşarak yere düşen Atan, çay ocağı çalışanları ve diğer müşteriler tarafından, tahta taburelerin birleştirilmesi ile oluşturulan zemine yatırıldı. Haber verilen 112 Acil Servis beklendiği sırada, civarda bulunan bir eczane çalışanı kolonya koklattığı Atan´ın tansiyonunu da ölçtü. Çay ocağı çalışan ve müşterileri, tansiyonu 22’ye 10 belirlenen yaşlı adamın hayatından endişe etmeye başladı. Bazıları ise gazeteyi yelpaze şeklinde kullanarak Atan´ı serinletmeye çalıştı. Fahrettin Atan, gelen ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Editör: Pusula Gazetesi