Alaplı´da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.
Alaplı Belediyesi Çay Bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Alaplı Kaymakam Altuğ Çağlar, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Emre Balci, 24 dönem Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, sivil toplum kuruluşlarını başkanları, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Programda konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Bayramlaşma programımıza uzaktan yakından katılan tüm hemşerilerimize öncelikle çok teşekkür ediyorum. Huzur, dostluk ve birlik içinde hep birlikte daha nice ayramlar geçirmeyi diliyoruz" diye konuştu.
Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar da, “Aramızda düşmanlık ve kavga olabilir bu bayramların en güzel yanı birlikte huzur içinde olmaktır. Kardeşlik havasında nice bayramlar geçirmek dileğiyle tüm halkımızın bayramını kutluyorum” dedi.
Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş tarafından yapılan duanın ardından protokol üyeleri İlçe Emniyet, İtfaiye ve Jandarma Komutanlığındaki bayramlaşma programına katıldı. Alaplı Devlet Hastanesi ve Diyaliz Ünitesinde hastaları ziyaret eden protokol üyeleri hastaların bayramını kutlayarak geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi