Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde bir müteahhidin silahla yaralanması olayının zanlısı olan ve olay sonrasında kaçan, aynı zamanda Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin´in makam aracının kurşunlanması ile ilişkisi olduğu iddia edilen Tuncay Aydın, dün Bartın’da radar uygulamasında yakalanmıştı. Aydın, bugün öğleden sonra Zonguldak Adliyesi´nde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Cezaevine gönderildi.

İddiaya göre, Kozlu ilçesinde müteahhitlik yapan Cengiz Gürleyen’i silahla yaralayan ve aralarında 250 bin liralık alacak-verecek meselesi olduğu öğrenilen Tuncay A., Zonguldak Adliyesi’ne getirildi. Polis ekipleri eşliğinde adliyeye çıkartılan Tuncay A.’nın Bartın’da radar uygulaması yapan ekiplerin GBT sorgusu sırasında gözaltına alındığı öğrenildi. Bugün Zonguldak Adliyesi´ne çıkartılan ve ifadesi alınan Tuncay Aydın tutuklanarak cezaevine gönderildi.
AYDIN NE YAPMIŞTI?
Kozlu İlçesi Mithat Akif Caddesi üzerinde iddiaya göre Cengiz Gürleyen (45) isimli müteahhit, Tuncay A. tarafından silahla ateş açılması sonucu yaralanmıştı. Sağ bacağına isabet eden iki kurşunla yaralanan Cengiz Gürleyen özel bir otomobille Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, Tuncay A. ise olay yerine yaklaşık 50 metre uzaklıktaki otomobiline binerek kaçmıştı. Tuncay Aydın´ın, makam aracı kurşunlanan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin olayı ile de bağlantısı olduğu iddia edilmişti.
Editör: Pusula Gazetesi