Sepetçioğlu Pide Salonu’nda verilen iftara; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şanal, Zonguldak Belediye Meclisi’nin MHP’li Üyesi Hasan Şenol, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri, MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Gürkan Gülay, Kapuz Dolmuş Durağı Başkanı Kemal Aydın ve şoför esnafı katıldı.
AYDIN: “BU ETKİNLİĞİ HER SENE TEKRARLIYORUZ”

Durak Başkanı Kemal Aydın, yemeğe katılanlara teşekkür ederek, “Kapuz Dolmuş Durağı olarak her sene geleneksel iftar veriyoruz. Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir başta olmak üzere katılan konuklarımız var. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu etkinliği her sene tekrarlıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde arkadaşları bir araya getirmek için yaptığımız bir etkinlik. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ŞEHRİ: “ŞOFÖRLER ARASINDA KAYNAŞMA VE DAYANIŞMA OLDU”

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri ise, teşekkür ederek, “Kapuz Dolmuş Durağı Başkanı Kemal Aydın’a çok teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonu yaparak bütün şoförleri bir araya topladı. Bu yemekle şoförler arasında kaynaşma ve dayanışma oldu ve çok güzel oldu. Biz de Esnaf Kefalet olarak iyi duruma geldiğimizde böyle bir yemek yapmayı düşünüyoruz” dedi.

AKDEMİR: “BU TÜR ETKİNLİKLERİNİ HER YIL DEVAMINI YAPMALARINI İSTİYORUM”

Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir ise, “Durak Başkanını kutluyorum, özellikle birlik ve beraberliği sağlamada, birbirleriyle hoş sedayı yakalamada bir faydası var. Şoför esnafının hem ramazanını hem de bayramını kutluyorum. Bu tür etkinliklerini her yıl devamını yapmalarını istiyorum” dedi.
Editör: Pusula Gazetesi