Devrek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Devrek-Hışıroğlu karayolu mevkiinde Kazım Hatıl 67 NN 363 plakalı otomobil ile Zonguldak´tan Devrek istikametine giderken yolda bulunan çakıl taşlarına otomobilin tekerleğini kaptırınca şarampole yuvarlandı. Çevredeki vatandaşlar kazayı polise ve ambulansa haber verirken, kısa süre sonra olay yerin gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü ambulansla Devrek Devlet Hastanesi´ne kaldırdı.
Yaralı sürücünün durumunun iyi olduğu belirtilirken, vatandaşlar da yolda bulunan mıcır taşlarının temizlenmemesine tepki gösterdi. Vatandaşlar, yoldaki mıcır taşları nedeniyle bir çok ölümlü kazanın meydana geldiğini ancak hiçbir yetkilinin konuyla ilgili bir çalışma yapmadığını öne sürdü. Vatandaşlar, "Bugüne kadar bir çok ölümlü kaza meydana geldi. Bu taşlar yüzünden çok canlar yandı. Ama bugüne kadar kimse bu taşlarla ilgili bir çalışma yapmadı. Bu taşların buradan temizlenmesi için daha kaç kişinin
ölmesi bekleniyor? Neden bir yetkili çıkıp burayla ilgili çalışma yapmıyor? Biz yetkililerden bu konuyla ilgili bir an önce önlem almalarını istiyoruz" diyerek tepki gösterdiler.
Editör: Pusula Gazetesi