Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in stat üstünde yeni aldığı evin önünde başlatılan yol, çevre düzenlemesi ve çocuk parkı çalışması hızla devam ediyor. Başkan Akdemir gelinceye kadar böylesi bir çalışma görmediklerini belirten komşuları ise durumdan oldukça memnun.

Zonguldak’ın farklı noktalarında pek çok sorun olmasına karşın belediyeden olumlu yanıt alamayan vatandaşların özellikle sosyal medyada, “Başkan bizim mahalleye taşınsın” yorumları dikkat çekiyor. Yaklaşık 400 bin liraya mal olacak çalışmaların ardından Akdemir’in evinin ve komşu dairelerin fiyatlarının artması bekleniyor. Başkan Akdemir’in evinin önüne gösterdiği özeni diğer mahallelerin daha acil sorunlarına ne zaman göstereceği merak ediliyor.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in yeni aldığı evin önünde yaptırdığı yol, çevre düzenlemesi ve çocuk parkıyla ilgili çalışma partisi içinde de tartışma konusu oluyor. Akdemir, her ne kadar eleştirileri kabul etmese de, bugüne kadar yapılmayan çalışmaların Akdemir daire aldıktan sonra başlamış olması komşularını da memnun ediyor.


Editör: Pusula Gazetesi