Türkiye Seramik Federasyonu’nun 9 Haziran 2015 Salı günü yapılan 7. Olağan Genel Kurul Toplantısında Ataşehir Federasyon binasında gerçekleştirildi.

Genel Kurul’da yapılan oylama sonucunda Çanakçılar Seramik Yönetim Kurumu Başkanı Hakan Çanakcı’da Türkiye Seramik Federasyonu Yönetim Kurulu’nda asil üye olarak yer aldı.

Yapılan oylamada; TÜRKİYE SERAMİK FEDERASYONU

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine;

Ahmet Tahsin YAMANER - Bülent ZIHNALI – Ferdi ERDOĞAN - Hanifi MUTLU – Ece Ceylan BABA – Kürşad N. ÖZKAYA – Erdem ÇENESİZ - Hakan ÇANAKCI – Nuri GÖNENÇ – Kemal YILDIRIM – Aydın EŞER - Bayram ALTINTOP - Hüseyin GÜRCAN – Tolun VURAL- Zeki Şafak OZAN,

Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine;

Ercüment ARICI – Ali ERCAN – Müfit ÜLKE – Erkan GÜRAL - Kemal ÇELİK – Erol HACIOĞLU - Salih EREZ,

Denetleme Kurulu Asıl üyeliklerine;

Erhan KUŞÜZÜMÜ – İlhan GÖKNEL – Alpagut KARA

Denetim Kurulu Yedek üyeliklerine;

Mehmet ARSLAN – Abdülhekim YAKUT – Hasan SAZCI

Disiplin Kurulu Asil üyeliklerine;

Merter SAVAŞ – H. Hilmi ALPER – Merve ÜRETMEN

Disiplin Kurulu Yedek üyeliklerine;

Beril ANILANMERT – M. Ersan PÜTÜN seçildi.

Genel Kurul toplantısından sonra yapılan Federasyon ilk Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Yönetim Kurulu görev taksimi yapıldı. Ahmet Tahsin YAMANER Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, Hanifi Mutlu, Sayın Kürşad N. ÖZKAYA ve Kemal YILDIRIM Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine, Ferdi Erdoğan Sayman Üye görevine getirildi.


Hakan Çanakcı kimdir?

06/ 03/1980 tarihinde Zonguldak’ta doğdu. TED Zonguldak Koleji’nde ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra, 2003 yılında Bilkent Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Kısa dönem askerlik görevi sonrasında, Çanakcılar Şirketler Grubu bünyesinde aktif çalışma yaşamının içine katılarak “yönetim” fonksiyonlu iş sürekliliklerinin sağlanmasında çok önemli katkıları oldu.

Bu bağlamda, ailelerine ait Şirketler Grubu’nun, kurumsal değerlerinin yapılandırılması, profesyonel üst düzey yönetici kadrolarının oluşturulması, yeni üretim konuları ile farklı malzemelerin çalışma yaşantılarına kazandırılması ve adaptasyonları konularında çok yoğun çabalar sarf etti. Vizyoner kimliği ve aldığı üniversal eğitimin nosyonlarıyla donanmış evrensel değerleriyle, grubun, çok önemli açılımlarına olanaklar ve gelişmeler sağladı.

Gruba ait, “creavit” ve “doxa” markalarının üretim, satış-pazarlama ve ihracat fonksiyonlu yönetsel koordinasyonun tüm aşamalarında, Yönetim Kurulu Üyesi sıfatıyla aktif iş sürekliliğini devam ettirmektedir. 2011 yılında yapılan genel kurul sonrasında, Seramik Sağlık Gereçleri Üreticileri Derneği (SERSA) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de sürdürmektedir.

Hakan Çanakcı, Avukat Seda Çanakcı ile evli olup; Mehmet Efe, Can ve Kaya adlarında 3 erkek çocuk babasıdır.

Editör: Pusula Gazetesi