Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası kuruluşunun 90. yılı ile 2007-2008 yılında yüksek düzeyde vergi ödeyen üyelerine plaketlerinin verileceği törenleri 21 Temmuz`da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile bir arada gerçekleştirecek.


TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu AKM`de düzenlenecek ilk etkinlikte Türkiye`nin gündemi ve ekonomik göstergelerine ilişkin bir sunum yapacak. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası 21 Temmuz&[#]8217;da düzenleyeceği etkinliklerde bir yanda kuruluşunun 90. yılını kutlayacak.


Diğer yandan ise 2007 ve 2008 yılında yüksek düzeyde gelir ve kurumlar vergisi ödeyen üyelerine plaketlerini verecek.


TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere yönetim kurulu ve konsey üyelerinin yanı sıra pek çok oda ve borsa başkanının katılımı ile gerçekleşek etkinlikler Atatürk Kültür Merkezi&[#]8217;nde sunum ve plaket töreni ile başlayacak. Oda hizmet binası önünde düzenlenecek kokteyl ile son bulacak.


ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, plaket töreni ve kuruluş yıldönümü etkinliklerine TOBB tarafından geniş katılımın olacağını ifade ettiği açıklamasında, "Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası 90 yıllık süreçte varoluş nedenlerine sadık kalarak çizdiği rotada görev alan tüm yöneticilerimizin tümüne saygılarımızı sunuyoruz.


Vefat edenlerin manevi huzurunda saygı ile eğiliyoruz.


Tümünün ruhu şad olsun. Odamızın kuruluşunun 90 yılını 21Temmuz`da Birlik Başkanımız Yönetim Kurulu ve Konsey Üyelerimiz ile kardeş odalarımızın Başkanları ve üyelerimizin katılımı ile kutlayacağız.


Etkinliklerimiz 21 Temmuz saat 14.30`da Atatürk Kültür Merkezi&[#]8217;nde başlayacak saat 17.00 hizmet binamızın bahçesinde düzenleyeceğimiz kokteyl ile sona erecek" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi