Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldakspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Kırmızı-Lacivertli Kulüp yönetimi, önceki gün kente davet ettiği takımın eski golcüsü Eren Üntürk’te mutlu sona ulaştı.

2013-14 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de Şampiyon olan Zonguldakspor’a attığı gollerle büyük katkı sağlayan Eren, bir sezonun ardından takıma döndü.

Başarılı forvet oyuncusu, geçtiğimiz sezon formasını giyindiği Çarşambaspor’da 3, Çengelköyspor’da ise 5 gole imza atmıştı. Teknik Direktör Cahit Terzi’nin yeni sezonun kadrosunda görmek istediği Eren, Kulüp Başkanı Süleyman Caner nezaretinde kendisini Kırmızı-Lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

BAŞKAN CANER: EREN BİZİM ÇOCUĞUMUZ

Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, forvet hattına yaptıkları transferin takıma büyük güç katacağına değinerek, “Zonguldak camiasına hayırlı olsun, Eren zaten bizim çocuğumuzdu. Bir sezonun aranın ardından yeniden takıma kazandırdık. Tekrar yuvaya döndü, Allah hayırlı uğurlu etsin. Bu sene Şampiyonluk yaşamak istiyoruz, Eren’in de bunda büyük katkısı olacaktır.

2. ŞAMPİYONLUĞU YAŞAMAYA GELDİM

Zonguldakspor’un yeniden formasını giyecek olmanın heyecanını yaşadığını belirten yeni transfer Eren, “Zonguldak’ta çok güzel günler geçirmiştim. Geçen sezonun başında Zonguldakspor’dan ayrılmak zorunda kalmıştım, kimseyle kırgınlığım da yoktu.

Bölgesel Amatör Lig’de Şampiyonluk yaşadığımız sezon gibi aynı başarıyı ikinci kez yaşamak için buraya geldim. Her iki taraf için de hayırlı olsun.”

ARSİNSPOR’UN FORVETİ GELDİ!

Zonguldakspor, dış transferde Spor Toto 3. Lig takımlarından Arsinspor’un golcüsü Selçuk Vural’la ön görüşme yaptı. Golcü oyuncu, Kulüp Binası’nda Genel Kaptan Hakan Hürfikir ve Teknik Direktör Cahit Terzi ile bir araya geldi.

Yönetiminin şartlarını sunduğu oyuncunun Zonguldakspor’a sıcak baktığı önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtildi. Selçuk Vural, geçtiğimiz sezon Arsinspor’da 27 maçta 13 gole imza attı.

Editör: Pusula Gazetesi