HAKEM VE GÖZLEMCİLER MÜLAKATA BUYURUN!

Zonguldak Bölgesinden klasmana aday gösterilen hakem ve gözlemciler, yazılı sınavın ardından bu kez mülakata katılacak.

Merkez Hakem Kurulu tarafından yeni sezon öncesi düzenlenen yazılı sınavda ter döken klasmana aday hakem ve gözlemcileri mülakat heyecanı sardı. Zonguldak’tan klasmana aday gösterilen 7 gözlemci, 5 hakem hafta sonu Kocaeli’nde düzenlenecek mülakata katılacak.

Hakem ve Gözlemci Klasmanlarını Belirleme Sınav Takvimi kapsamında geçtiğimiz günlerde Kocaeli’nde yazılı sınav düzenlenmişti. Bu yazılı sınavda Zonguldak İl Hakem Kurulu tarafından klasmana aday hakem ve gözlemciler katılmıştı.

Klasmana aday gösterilen 7 gözlemci ile 5 hakem yazılı sınavı başarıyla geçti. Zonguldak bölgesi hakem ve gözlemcileri, şimdi de sözlü mülakata girecek. Bölgesel hakem ve bölgesel gözlemciliğe terfi mülakatları 20 Haziran Cumartesi, ulusal hakem ve ulusal gözlemciliğe terfi mülakatları ise 21 Haziran Pazar günü Kocaeli’nde yapılacak. Zonguldak’tan klasmana aday gösterilen hakem ve gözlemciler hafta sonu yapılacak mülakatlar için Cuma günü kentten ayrıldı.

MÜLAKATLAR CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ

Zonguldak bölgesi il hakemliğinden Bölgesel hakemliğe 5 isim aday gösterildi. Yunus Karaçengel orta hakem, Uğur Ulupınar, Sinan Günaydın ve Ahmet Böcekli bölgesel yardımcılığa aday gösterildi. 1’i orta 4’ü yardımcı toplam 5 hakem Cumartesi mülakata girecek. Bölgesel Gözlemciliğe Osman Ender Bulut, Osman Özdemir, Ahmet Acar, Hakan Başer ve Erdoğan Elieyioğlu aday gösterildi.

Geçtiğimiz sezon bölgesel yardımcı hakemliğe terfi eden Eren Gökmen, şimdi ise Ulusal yardımcılık için terfi bekliyor. Ulusal yardımcı hakemliğe aday gösterilen Eren Gökmen ile

Bölgeselden ulusal gözlemciliğe aday gösterilen Metin Cevahir ve Nurettin Demir Pazar günü mülakata girecek isimler arasında.

Editör: Pusula Gazetesi