Kozlu Belediyesi, araç filosunu güçlendirdi. Kozlu Belediyesi, araç filosuna 10 araç daha katarak, daha iyi hizmet vermeyi hedefliyor. Belediyeye kazandırılan araçların tanıtımında konuşan Kozlu Belediye Başkanı Şahin, “Bu araçlar sadece Kozlu’ya değil, bütün Zonguldak’a hizmet verecek araçlardır. Gerek yardım ile gerek de kendi bütçemiz ile belediyemize kazandırdığımız bu araçların siz vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kozlu Merkez’de düzenlenen programa; Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, Kozlu İlçe Emniyet Müdürü Serkan Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Barış Özdemir, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve vatandaşlar katıldı. Program kapsamında halk oyunları oynanırken araçlar için kurban kesildi.

ŞAHİN: “ARAÇLARIN VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Araçların tanıtım etkinliğinde konuşan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, “Göreve geleli 15 ay gibi bir süre oluyor, göreve geldiğimiz süre boyunca düzenli bir şekilde halkımıza en iyi hizmeti sunmaya çalıştım. Bu hizmetlerimizde yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. Bugün Belediyemize alınmış olan araçlarımız var. Ben ilk önce şunu belirtmek istiyorum, İnşallah Allah bize bu araçların bazılarını kullandırmaz. Bunu söylemedeki sebepse araçlarımızın içerisinde itfaiye gibi araçlar var. Bu araçlar ilçemize gerekliydi. Gerekliliğinin farkındaydık ve bu araçları hemen temin etmek istedik. Ancak ekonomik seviyemiz buna müsait değildi. Yurt dışındaki vatandaşlarımızın da katkısı ile bu araçları belediyemize ve ilçemize kazandırdık. Araçlarımız vardı ancak yetersiz kalıyordu. Biz bu yetersizliği ortandan kaldırmak istedik. Bu araçlar sadece Kozlu’ya değil, bütün Zonguldak’a hizmet verecek araçlardır. Gerek yardım ile gerek de kendi bütçemiz ile belediyemize kazandırdığımız bu araçların siz vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Belediyemizin çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Biz yaptığımız her hizmeti vatandaşlarımızdan aldığımız güç,ile yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

KARAKAYA: “YAPILACAK OLAN HİZMETLER İLE İLÇEMİZ DAHA GÜZEL OLACAKTIR”

Kozlu’nun artık Zonguldak’ın önde gelen ilçelerinden birisi olduğunu belirten Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ise, “Ben öncelikle bu 10 aracın belediyemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Belediyelerimiz insanların doğumundan ölümüne kadar onlara hizmet veren çok önemli kuruluşlar arasındadır. Belediyelerimizin iyi çalışmalar yapabilmesi için bu tür araçlara ihtiyaç var. Belediye Başkanımız Sayın Şahin de bu ihtiyacı gördü ve bunu gidermenin yollarını aradı ve bağış yoluyla bu sorunu çözdü. Bu araçların bütün Kozlu için, hatta Zonguldak için bir güvencedir. Ben araçların temininde yardımcı olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yapılacak olan hizmetler ile ilçemiz daha güzel olacaktır. Burası sadece Kozlu’ya değil, bütün Zonguldak’a hizmet ediyor” ifadelerini kullandı.

Folklor gösterilerinin ardından dua edilmesi ve kurban kesimiyle araçlar hizmete sokuldu.

Editör: Pusula Gazetesi