Terzi: &8220;Kimsenin endişe duymasını istemiyoruz. Zonguldakspor emin ellerde. Biz buraya Zonguldakspor formasını giyecek, Zonguldak&8217;ı başarıya getirecek, en iyi oyuncuları seçtik, görüştük&8221;



Zonguldakspor Kulüp binasında basınla bir araya gelen Zonguldakspor Kulüp Başkanı Celal İncekara ve Antrenör Cahit Terzi, transfer dönemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 16 Temmuz Perşembe günü yapılacak olan Zonguldakspor Olağanüstü Genel Kurulu&8217;nun ardından yeni yönetimle birlikte transfer listesinde yer alan 10-15 futbolcu ile sözleşme imzalanacağı belirtildi.


Kulüp Başkanı Celal İncekara yaptığı açıklamada; &8220;16 Temmuz tarihinde Zonguldakspor Olağanüstü Kongresini gerçekleştireceğiz. Kongrenin ardından takıma 10-15 futbolcu transferimiz olacak. Yeni yönetimimizle birlikte alacağımız karar doğrultusunda Cahit hocamızın görüşmüş olduğu transferleri dışarıdan çağırarak sözleşmelerini imzalattıracağız. Hafta sonunda yapılacak olan toplantıyla yeni transferler Zonguldakspor renklerine bağlanacak&8221; dedi.


İncekara: &8216;Kulüp komple revizyona girecek&8217;


Öte yandan Kulübün kesik olan elektriğinin ve suyunun açılacağını ifade eden İncekara, Zonguldakspor Kulüp binasının komple revizyona gireceğini belirtti. İncekara, Zonguldakspor Kulüp binasının komple boyanarak içerisinde sabah, öğle, akşam yemek çıkarılacak şekilde düzenlenerek Zonguldakspor&8217;un hizmetine sunulacağını söyledi.


Zonguldakspor Kulüp binasında basınla biraraya gelen antrenör, Cahit Terzi 16 Temmuz Perşembe günü yapılacak olan kongre öncesinde transferlerle ilgili henüz net bir açıklamada bulunmazken kongrenin ardından transferlere başlanacağını ifade etti.






Terzi: &8216;Zonguldakspor emin ellerde&8217;


Antrenör Cahit Terzi, Zonguldakspor&8217;un gerektiği yere çıkarılması için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini belirterek, &8220;Öncelikle içinizde bir karamsarlık var. Kimsenin endişe duymasını istemiyoruz. Zonguldakspor emin ellerde. Biz buraya Zonguldakspor formasını giyecek, başarıya getirecek, en iyi oyuncuları seçtik, görüştük. Kongreden sonra onları buraya davet edip Zonguldakspor formasını giydireceğiz. İyi bir takım oluşturacağız&8221; dedi.


Menajer, Abdullah Güneş olacak


Zonguldakspor Antrenörü Cahit Terzi yaptığı açıklamada, geçen sezon 3. Lig mücadelesi veren HendekGündoğduspor&8217;un teknik direktörlüğünü yapan Abdullah Güneş&8217;in, Kulüp Menajeri olarak Zonguldakspor&8217;da göreve getirileceğini belirtti.

Editör: Pusula Gazetesi