Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak&[#]8217;ın Çaycuma ilçesinde miting düzenlendi. Mitinge; Milletvekili Adayları Özcan Ulupınar ve Emine Çift, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

AK Prati Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, yaptığı konuşmada, &[#]8220;Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda her türlü yeniliği getiren Ak Parti iktidarı oldu. Her zaman dik durduk. Bir Başbakanın IMF kapılarında süründüğünü unutmadık. Türkiye&[#]8217;de emeklinin, işçinin &[#]8216;maaşımızı alabilecek miyiz?&[#]8217; diye düşündüğü günleri unutmadık. Boş vaatlerde halkımızın oylarını çalmaya çalışanları unutmayacağız. Recep Tayyip Erdoğan, 13 yılda ülkemizi şahlandırdı&[#]8221; diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ise, kalabalık karşısında mutlu olduğunu belirterek, &[#]8220;45 gündür sahalarda canla başla çalışıyoruz. Yaptıklarımızı anlattık. Muhalefet partileri ne kadar yalan varsa onunla günlerini geçirdiler. Ancak Başbakanımız, Zonguldak&[#]8217;a geldi, yalanlarını yüzüne vurdu. TTK&[#]8217;nın kapatılmayacağını, modernize edilip işçi alınacağını söyledi.

Filyos ile yatıp Filyos ile kalktık. Buraya liman yapılınca kocaman bir şehir kurulacak. Çaycuma&[#]8217;ya ayrı bir değer katacak. Zonguldak&[#]8217;a koca bir hastane yapılıyor, Ereğli&[#]8217;de, Devrek&[#]8217;teki bitti. En kısa zamanda stadyum yapılacak. Onlar konuşur, AK Parti yapar. Sizden ricam, 7 Haziran günü sandıklarımıza sahip çıkalım&[#]8221; dedi.

AK Parti 3&[#]8217;üncü Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar da, partilerinin üst üste oylarını artırarak iktidara geldiğini ifade ederek, &[#]8220;İnsanların ümidini yitirdiği günlerden, uçurumun kenarında olduğumuz, IMF kapılarında borç istediğimdi günlerden Recep Tayyip Erdoğan ülkeyi bu duruma getirdi. Allah ona güç kuvvet versin. Türkiye istikrarlıdır. Ekonomisini büyütmektedir. Bunun için Türkiye istenmemektedir. Her yerde bu coşku ve ilgiyi görüyorum. Bu yollar bitecek, Filyos hak ettiği yere gelecektir. Tünellerle buraya yol açacağız. Zonguldak buraya gelecek. Coğrafyamız zor, ama yapıyoruz. Sapça 1-2, Değirmenağzı 1-2 Tünelleri bir ay içinde hizmetinizde. Zonguldak ve Çaycuma&[#]8217;da belediyeleri CHP aldı. İnsanlar, pişman ve üzgün. Benim ilçemde stadyum bitti, hastane bitti. Beldede 3&[#]8217;üncü etap TOKİ bitti. Daha Zonguldak&[#]8217;ta TOKİ başlayamadı. Her yerde bu belediyelerimizden şikayet var. Madenlerle ilgili çıkarttığımız yasaya göre madenci kardeşimiz 2 bin liranın üzerinde maaş alacak, iki gün izin yapacak, 37, 5 saat çalışacak, 37 yaşında emekli olacak. TTK&[#]8217;yı kapattırmayacağız. 432 kanun çıkardık. 3 parti bize karşı birleşti. Bu kanunların hepsi mi anayasaya aykırıydı. En 4+4+4+ sistemine karşı çıktılar. Başörtüsünü kamuda engellediler. Milletvekili sayımızı çok olsun. Tek başına kanunları daha çabuk çıkarabilelim. Emeklilerimiz gündemimizin ilk sırasında. İnşallah onların haklarını vereceğiz. Daha Zonguldak&[#]8217;ta TOKİ başlayamadı. Her yerde bu belediyelerimizden şikayet var. Doğalgazı, setteyi, içme suyunu biz getiriyoruz. Zonguldak&[#]8217;ta belediye yok. Tüm engellemelere rağmen Filyos&[#]8217;u yapacağız. Buradan onlara sesleniyorum. Davalarınızdan vazgeçin. Her gün Çaycuma&[#]8217;da eylem var. Esnafa, pazarcıya zulüm ediliyor. Sakın ümitsizliğe kapılmayın, güzel günler yakındır. Bu seçimlerde tüm hem şehri ve akrabalarımıza ulaşalım. AK Parti olduğu sürece bu vatan bölünmeyecek, kan akmayacaktır. 2,5 yıldır çok şükür şehit gelmiyor. İnşallah bundan sonra da gelmeyecek&[#]8221; şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi