TENİS DENİZ SPOR KULÜBÜ MASA TENİSİ TAKIMI LİGE KATILIYOR

Ülkemizin en eski ve köklü kulüplerinden biri olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü kurulduğu 1951 yılından beri 64 yıldır faaliyet gösterdiği , liglerde ve çeşitli şampiyonalarda büyük başarılar elde ettiği ve milli sporcular çıkardığı tenis branşının yanı sıra 2015 yılı başında faaliyetleri arasına aldığı Masa Tenisi branşında da liglere katılıyor.

Emre Deniz (antrenör) , Zafer Akçay , Meltem Küçük ve Betül Rabia Abasız ‘dan kurulu olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Kadın Masa Tenisi takımı 29 Mayıs-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Çorumda yapılacak olan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Terfi Ligine katılmak üzere tüm hazırlıklarını tamamlayarak yola çıktı. Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Kadın Masa Tenisi takımı 29 Mayıs Cuma günü Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılacak olan teknik toplantıya katıldıktan sonra Çorum Atatürk Spor Salonunda başlayarak 3 gün sürecek olan terfi ligi müsabakalarına katılacak.

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep , takımlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Rahmi Üder ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Özcan tarafından yolcu edilen Masa Tenisi Kadın takımı oyuncuları, kulübün Fener semtindeki 64 yıllık tesislerinde tarihten gelen spor disiplini ve kültürünün çok net bir şekilde hissedildiğini ve Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü gibi ülke spor tarihinde önemli bir yeri olan kulübün oyuncusu olmaktan ve böyle güzide bir kulübü liglerde temsil etmekten büyük gurur duyduklarını ifade ettiler.

BAŞKAN ÇETİN ÖZÇEP: ALTI BRANŞTA DA LİGLER İÇİN HAZIRIZ

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep Masa Tenisi ligine katılan takım oyuncularını kulüplerinin sporcusu olmalarından dolayı kutladı ve başarılar diledi.

Başkan Özçep, 64 yıldır başarıdan başarıya koştukları, Liglerde ve şampiyonalarda söz sahibi oldukları tenis branşının yanı sıra 2015 yılı başında faaliyetleri arasına aldıkları dördü olimpik branş olan Masa Tenisi, Badminton, Yüzme, Dağcılık ve Satranç dallarında da liglere ve şampiyonalara katılmak üzere tüm hazırlıklarını tamamladıklarını, Badminton branşında Haziran ayı içinde yapılacak olan resmi müsabakalara katılacaklarını, diğer tüm branşlarda da resmi müsabaka, lig ve benzeri organizasyonlarda yer alacaklarını ifade etti.

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep ve Yöneticiler, ilk sınavlarını Çorum’da verecek ekibe başarı diledi.

Editör: Pusula Gazetesi