Zonguldak’ta faaliyet gösteren Giresun İli Görele İlçesi Sosyal-Kültürel-Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Karadenizliler Sis Dağı Yayla Şenliği”, Çayköy’deki 100’üncü Yıl Piknik Alanı’nda yapıldı. Etkinliğe; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Hüseyin Özbakır ve Akın Kaymak, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, CHP Zonguldak Milletvekili Adayları Şerafettin Turpcu ve Harun Akın, CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, MHP Zonguldak Milletvekili Adayları Zeki Çakan, Yavuz Erkmen ve Meral Demirbaş, dernek ve oda başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, şenliğe katılan vatandaşlarla selamlaşarak bir süre sohbet etti. Şenlik alanında horon müziğinin sesini duyan Özbakır, şenliğe katılan vatandaşlarla horon oynadı. Düzenlenen şenlikte konuşan Özbakır, etkinliği düzenleyen başta Dernek Başkanı Yusuf Hıdır olmak üzere tüm yönetime teşekkür etti. Seçim çalışmaları hakkında da bilgiler veren Özbakır, “Giresun Göreliler Derneğinde olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Burada hemşehrilerimle beraber hem eğleniyoruz, hem de horon tepiyoruz" dedi.
Muhalefete seslenen Özbakır, "Ortalıkta gezene değil, horonda olana baksınlar. Bütün hemşehrilerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Onlarla bütün şenliklerde beraber olacağız. Giresun Göreliler Derneği Başkanı Yusuf Hıdır başta olmak üzere tüm yönetime teşekkür ediyorum. Biz AK Parti olarak iddialıyız, 5’e oynuyoruz, takdir halkımızın. Onlardan güçlü bir destek istiyoruz. İnşallah güçlü bir destek alarak Ankara’ya güçlü olarak gitmek ve Ankara’dan Zonguldak’a daha fazla hizmet getirmek istiyoruz” diye konuştu.
Şenliğe katılanlar hem piknik yaptı, sanatçıların söylediği şarkı ve türkülerle doyasıya eğlendi.
Editör: Pusula Gazetesi