EĞİTİMCİLER DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN TURNUVA FİNAL MAÇLARIYLA TAMAMLANDI

Zonguldak Eğitimciler Derneği tarafından organize edilen öğretmenler arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın bu yıl 4. düzenlendi. Fatih Koleji Sahası’nda oynanan turnuva, 6 takımın katımlıyla tek devreli lig usulüne oynandı. Turnuva final ve üçüncülük-dördüncülük maçlarıyla tamamlandı.

TURNUVANIN ŞAMPİYONU YAYLA

Fatih Koleji halı sahasında oynanan final maçında Yayla Ortaokulu ile Ziya Gökalp Ortaokulu kozlarını paylaştı. Büyük bir heyecana sahne olan final maçının normal süresi 1-1 sona erdi. Karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona eren maçta şampiyon penaltı atışları ile belli oldu. Yayla Ortaokulu penaltılarda rakibine 3-2 üstünlük kurarak maçı 4-3 kazandı ve şampiyon oldu.Üçüncülük-dördüncülük maçında ise Kız Meslek Lisesi ile Aktif Eğitimciler Sendikası karşılaştı. Gol düellosu şeklinde geçen maçın normal süresi 6-6 eşitlikle sona erdi. Penaltı atışlarında Kız Meslek Lisesi’ne 4-3 üstünlük kuran Aktif Eğitimciler Sendikası maçı 10-9 kazanarak turnuvayı 3’üncü tamamladı.

DERECEYE GİRENLERE ŞİLT VERİLDİ

Final maçlarının ardından dereceye girenler şiltlerini düzenlenen tören ile aldı. Ziya Gökalp Ortaokulu Müdürü Huriye Berberoğlu, şampiyon olan Yayla Ortaokulu’na şiltini verdi. 2’nci olan Ziya Gökalp Ortaokulu’na şiltini Zonguldak Eğitimciler Derneği Başkanı Hüseyin Yazar, 3’üncü olan Aktif Eğitimciler Sendikası’na ise kupasını Zonguldak Eğitimciler Derneği Kurucu Başkanı Yaşar Şekerci takdim etti.

YAZAR: SPORUN SADECE EĞLENCE AMAÇLI OLDUĞU BİR ORGANİZAYON DÜZENLİYORUZ

Zonguldak Eğitimciler Derneği Başkanı Hüseyin Yazar, turnuvayla ilgili şu açıklamayı yaptı, “İlk üçünü Futsal turnuvası olarak düzenlediğimiz organizasyonu, bu sene Salonun yoğunluğu nedeniyle halı saha turnuvası olarak yaptık.

Biz bu turnuvayı yaparken şöyle bir amaç güdüyoruz; Kavgadan uzak, gürültüden uzak insanların kaynaştığı, içerisinde yemek olan, birlikte çayların içildiği, müziklerin dinlendiği sadece sporun eğlence amaçlı olduğu bir organizasyon düzenliyoruz. Gelen herkes ter atıyor, stres atıyor, herkes evine mutlu şekilde gidiyor. Önümüzdeki yıllarda bu turnuvalara devam edeceğiz.”

Editör: Pusula Gazetesi