Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Zonguldak mitinginde yuhalandığı iddiasıyla ilgili AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar açıklamada bulundu.

Yuhalama olmadığını ve kendisinin duymadığını ifade eden Ulupınar, “Bugüne kadar çok şükür, hiçbir yerde hiç yuhalanmadım” dedi.

Ulupınar, konuşmasında şunları söyledi:

“Orada bir yanlış anlama olmuş olamaz mı? Belki orada bir itiş-kakış vardı. Sayın Köksal Toptan, 35 yıldır siyasette. Zonguldak’a, Bartın’a bir sürü hizmet yapmış, Bakanlık, Meclis Başkanlığı yapmış, Cumhurbaşkanlığına vekaleten bakmış, 70 küsur yaşında olan Zonguldak’ın bir değeridir. Tamam, bir sürü talebi yapamamış olabilir. Biz de yapamıyoruz. Her şeyi yapabilmemiz mümkün değil, ama yine de bizim kadirşinaz milletimiz, hele hele Başbakanımızın, Bakanların olduğu bir yerde onura eder, alkışlar, yuhalamaz. Ben 12 yıldır bu işin içerisindeyim. Bugüne kadar çok şükür, hiçbir yerde hiç yuhalanmadım. Sadece elimi uzattığımda, elim 2 defa havada kaldı. Yani iki kez vatandaş elimi sıkmadı. Sıkıntı yok. Miting moralimizi düzeltti.”

Editör: Pusula Gazetesi