Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Zonguldak Meslek Yüksekokulu, 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda önceki gün gerçekleştirildi.

Törene; Kilimli Kaymakamı Murat Kütük, Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Üstün, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Kaplan, BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Altın, BEÜ Senato üyeleri, Zonguldak MYO Müdürü Doç. Dr. Çetin Mekik, akademik ve idari personel, protokol üyeleri, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Zonguldak MYO Müdürü Doç. Dr. Çetin Mekik ile tüm öğretim elemanları ve öğrencilerin geçit töreni ile başlayan törende mezunlar adına okul birincisi Taner Yılmaz ve ardından Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mekik birer konuşma yaptı.

Konuşmalardan sonra ise Zonguldak MYO’yu derece ile bitiren öğrencilere Kaymakam Murat Kütük, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Üstün ve Belediye Başkanı Ali Aslankılıç tarafından ödül ve diplomaları verildi.

Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Radyo Televizyon Programcılığı Programı birincisi Ömrüm Tekgül Çırak, diplomasını ve hediyelerini İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Üstün’den aldı.

Yüksekokulun programlarını derece ile bitiren öğrencilere ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Altın, Zonguldak MYO Müdürü Doç. Dr. Çetin Mekik ve BEÜ Senato üyeleri tarafından diplomaların verilmesinin ardından tüm öğrencilerin diplomaları dağıtıldı.

Okumanın ve eğitimin yaşı olmadığının en güzel örnekleri olan Mehmet Reşat Tepe ve Kadir Aksoy’a diplomaları Kilimli Üniversiteyi ve Yükseköğrenimi Yaşatma Derneği (KUYDER) Yönetim Kurulu adına Tevfik Gökçiloğlu ve emekli öğretmen Solmaz Yavuz tarafından verildi.
Diplomalarını alan mezunlar, Doç. Dr. Kemal Barış eşliğinde mezuniyet yemini ettiler ve kep fırlattılar. Aileleri ve arkadaşları ile mezuniyet sevinçlerini paylaşan mezunlar müzik eşliğinde eğlenerek keyifli dakikalar geçirdiler.
Editör: Pusula Gazetesi