Yeni sezonda Deplasmanlı Süper Amatör Lig&8217;de mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor yapılan transferlerle yeni sezonda Amatör Süper Lig&8217;de şampiyon olarak 3. Lig grup müsabakalarına katılmayı hedefliyor. Kilimli Belediyespor Yeni sezon öncesinde dış transferde 17 sporcuyu renklerine bağladı. Kilimli&8217;nin sarı-siyahlı güçlü ekibi, yapılan 17 transferle Amatör Süper Lig&8217;e bomba gibi girmeye hazırlanıyor.


Göreve gelir gelmez yaptığı dış transferlerle adından söz ettiren Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün&8217;ün şu ana kadar yaptığı 17 transferle Kilimli Belediyespor ekibini Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig takımlarının korkulu rüyası yapmaya başladı. Dış transferde 17 transfer eden Aygün, takıma 2 forvet ve 1 kaleci transfer ederek dış transferi tamamlayacaklarını belirtti. Yeni sezon hazırlıklarını tamamlamak üzere olan Kilimli Belediyespor&8217;da çok farklı bir takım kurduklarını belirten Kulüp Başkanı Engin Aygün, hocamızın raporu doğrultusunda takımıza faydalı olacak olan futbolcuları aldık. Şu ana kadar sahanın her mevkisinde güçlü ve dinamik olacak futbolcuları transfer ettik. Şimdi de 2 forvet ve 1 kaleci almayı düşünüyoruz. Bu futbolcularla görüşmemiz sürüyor. Eğer ki bu 3 sporcuyla da anlaşırsak dış transferi bitirerek iç transfere başlayacağız&8221;dedi.


Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün transferle ilgili sözlerini şöyle tamamladı: &8220;2009-2010 sezonunda mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor&8217;u bu sezon 3. lige çıkarmak için başlattığımız transfer çalışmalarında şimdiye kadar 17 futbolcuyu takımımıza transfer ettik. Takımımız her geçen gün Dış transferde görüştüğümüz iki forvet 1 kaleci olmak üzere 3 transferimiz daha var bu üç transferi de tamamlayarak dış transfer defterini kapatacağız. Takımıza Zonguldak&8217;ın en iyi futbolcularını kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz&8221;.

Editör: Pusula Gazetesi