ZONGULDAKSPOR COŞKUYLA UĞURLANDI

Zonguldakspor, Play-Off ilk sınavında İstanbulspor’la deplasmanda oynayacağı maç için kentten ayrıldı. Sezonu 63 puanla üçüncü sırada tamamlayarak Play-Off’lara kalan Zonguldakspor, İstanbul’dan avantaj skorla dönerek adını finale yazdırmak istiyor.

Son hazırlıklarını İstanbul’da yapacak olan Zonguldak kafilesi, Salı günü sabah saatlerinde kentten ayrıldı. Kulüp yönetimi tarafından yolculuk öncesi kurban kesildi, takımın 2. Lige yükselmesi için dualar edildi. Kesilen kurbanın kanını futbolcular ve teknik heyet uğur getirmesi için alınlarına ve ayakkabılarına sürdüler. Tribünlerde Zonguldakspor’a büyük destek veren Genç Zonguldaklılar taraftar grubu liderleri, kafileyi coşkulu tezahüratlarla kentten uğurladı. Taraftarlar araçlarıyla, kent çıkışına kadar kafileyi taşıyan otobüse eşlik etti. İstanbulspor – Zonguldakspor arasındaki ilk randevu 14 Mayıs Perşembe günü İstanbul Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu’nda oynanacak, maçın başlama saati 16:30’da

TURCU ZONGULDAKSPOR’A BAŞARI DİLEDİ

CHP Zonguldak Milletvekili adayı Şerafettin Turpçu, Zonguldakspor kafilesini yolcu etmek için kulüp binasına geldi. Yöneticiler ve Teknik Direktör Cahit Terzi ile bir süre sohbet eden Turpçu, futbolculara Play-Off maçlarında başarılı diledi.

ÇIKTIĞIMIZ BU YOL BİZİ 2. LİG’E GETİRECEK

Ligde uzun bir maratonu geride bırakarak Play-Off’la kaldıklarına değinen Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, “Beklediğimiz final maçları geldi. Bütün kent olarak bu maçlara kitlendik. İnşallah İstanbul’da gülen taraf biz olacağız. Çıktığımız bu yol, 2. Lige gidecek bir yolculuk olacak bizim için.”

Editör: Pusula Gazetesi