Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Kilimli İlçe Temsilciliği, “Anneler Günü” dolayısıyla geleneksel kahvaltı düzenledi. Kozlu’daki ZAİD 50 Restoran’da düzenlenen kahvaltıya; Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, MHP 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Emre Bayramoğlu, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, Türk Eğitim-Sen Kozlu İlçe Temsilcisi Şevket Gören, Türk Eğitim-Sen Kilimli İlçe Temsilcisi Turan Demiralay ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda sendikalı üyesi ve aileleri katıldı.

Türk Eğitim-Sen Kilimli İlçe Temsilcisi Turan Demiralay, kahvaltının ardından yaptığı konuşmada, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Muhalif bir sendikada kaldığınız için sizlerle gurur duyuyoruz. Bizimle yürümeye cesaret edemeyen arkadaşlarımızın da canı sağ olsun. Biz bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Tüm Annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Ne Mutlu Türk’üm diyene” dedi.

Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören ile Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu da, yaptıkları konuşmalarda, sendikacılığın önemine değinerek, mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini belirttiler.

Bacıoğlu, Ören ve Demiralay, annelere kırmızı karanfil dağıtarak, günlerini kutladılar.

Editör: Pusula Gazetesi