ZONGULDAKSPOR, BAŞKAN AKDEMİR’İN VERDİĞİ MORAL KAHVALTISINDA BULUŞTU

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Spor Toto 3. Lig’de sezonu üçüncü sırada tamamlayan ve Play-Off’larda mücadele edecek Zonguldakspor’a moral kahvaltısı verdi.

14 Mayıs’ta deplasmanda İstanbulspor’la Play-Off’ta ilk sınavını verecek Zonguldak ekine başarı dileyen Başkan Akdemir, inanmış bir ekibin takımı 2. Lige çıkartacağına inandığı kaydetti. Emirgan Otel’de yapılan kahvaltıya Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in yanı sıra CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, İlçe Başkanı Cemal Şahin, Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner ve yöneticiler, Teknik Direktör Cahit Terzi, teknik ekip ve futbolcular katıldı. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen kahvaltıda Başkan Akdemir, futbolcularla sohbet etti.

ALTINCI HİSLERİM ÇOK GÜÇLÜDÜR; 2. LİGE YÜKSELECEĞİZ

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldakspor’un her zaman yanında olduklarına değinerek, İnanmış bir ekiple Zonguldakspor Play-Off’lara kadar yükseldi, yönetimi, teknik ekibi ve futbolcuları kutluyorum. Şahsım adına ve halkım adına sizleri tebrik ediyorum. Yüzdük yüzdük artık işin sonuna geldik. Benim altıncı histerim kuvvetlidir, bu sezon takımı 2. Lige taşıyacağınıza inanıyorum. Bu inanmışlıkla birlikte Play-Off’ların da üstesinden başarıyla geleceksiniz. Artık çok az bir süre kaldı, Perşembe günü sahaya çıkacaksınız. Zonguldak’ı başarıyla temsil ederek yüzünüzün akıyla bu işten de başarıyla geleceksiniz. Başarılar sizinle olsun, Allah sizi utandırmasın. Başarınız, arkadaşlığınız daim olsun.

KAPTAN SUAT: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Zonguldakspor takım kaptanı Suat Kerçin, İstanbul’dan avantajlı dönmek istediklerini belirterek, “Bu tip jestler bizim için moral oluyor, Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizde üzerimize düşeni yapıp takımı bir üst lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız.

Sezon başında Şampiyonluk hedefiyle yola çıktık, birinci olarak çıkmak çok isterdik. Artık Play-Off’ları düşünme zamanı, İstanbul’dan skor avantajıyla dönerek evimizde finale kalmak istiyoruz.”

EMRAH ERGÜR: ZONGULDAK’A 2. LİG SEVİNCİNİ YAŞATACAĞIZ

Takımın tecrübeli isimlerinden Emrah Ergür, “Geçen sene Play-Off’larla 3. Lige yükseldik, aramızda bu heyecanı yaşamış isimler var. 3 maçı da kazanarak Zonguldak’a 2. Lig sevincini yaşatmak istiyoruz. Ligde İstanbulspor’la oynadığımız iki maçta da etkili oyun sergiledik. Yenebileceğimiz bir takım, İstanbulspor’u geçerek finale yükselmek hedefindeyiz.”

SERKAN KÜÇÜK: PLAY-OFF’LARIN TECRÜBELİ TAKIMIYIZ

Zonguldakspor’un savunmasındaki başarılı ismi Serkan Küçük, uzun bir maratonun sonuna geldiklerini belirterek, “İstanbulspor deplasmanından güzel bir sonuçla dönüp evimizde işi bitirmek istiyoruz. Play-Off finallerinde tecrübeli bir takımız, taraftarlarımızın desteğiyle bu işi başaracağız.”

Editör: Pusula Gazetesi