17 Temmuz´da yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesinde iç ve dış transfer görüşmelerine başlayan kırmızı-lacivertli ekip dış transferde 5 sporcuyla görüşme sağladı. Öte yandan Portekiz´den bir dış transferin de söz konusu olduğu belirtilen transfer görüşmeleri, yeni sezon öncesinde başladı.


Yeni sezonda Süper Amatör Lig´de mücadele edecek olan Zonguldakspor´da, dış transfer çalışmalarına başlanırken Kırmızı-lacivertli yönetim, Teknik Direktör Cahit Terzi´nin hazırladığı rapor doğrultusunda İstanbul Sultanbeylispor´dan Arda, Üçüncü lig ekiplerinden Ünyespor´dan Erhan, Rıfat ve Adem, Kayseri Pansuspor´dan Erol´la görüşmelere başladı. Zonguldakspor Kulüp Başkanı Celal İncekara ve Antrenör Cahit Terzi bu futbolcularla ön görüşme yapmak üzere İstanbul´a gitti. İncekara, yeni teknik adamın raporu doğrultusunda takıma alınacak olan 14 sporcunun isimlerinin belirlendiğini belirtti. İç transferde ise 9 futbolcuyla görüşülürken anlaşma sağlanan futbolcuların önümüzdeki günlerde yapılacak olan Olağan Genel Kurulun ardından sözleşme imzalayacağı belirtildi.



Zonguldakspor´u 3. Lige çıkaracağız


Gectiğimiz sezonda istediği futbolu sergileyemeyen Zonguldakspor´da yeni sezonda alınacak olan sporcularla birlikte Zonguldakspor´un özlem duyduğu yere geleceğini belirten Kulüp Başkanı Celal İncekara, "Yeni hocamızla ve yeni oluşacak kadromuzla Zonguldakspor´u 3. lige çıkaracağız" dedi.



Zonguldakspor olması gereken yere gelecek


Zonguldakspor´un yeni Antrenörü Cahit Terzi, "Yıllar önce Zonguldak spor´un birinci ligde gösterdiği başarıyı biliyoruz. Zonguldakspor büyük bir kulüp, o yüzden aldığımız görevin zorluğunu biliyoruz. İnşallah Zonguldak spor´u yakıştığı yere getireceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi