Yıldızlar Ligi Türkiye Şampiyonası´nda Türkiye´de en iyi 6 takım arasına giren Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı futbolcuları ve teknik heyeti, Belediye Başkanı Halil Posbıyık´ı makamında ziyaret etti. Bayanlar Türkiye Şampiyonası&[#]8217;nın başarılı ekibini makamında ağırlayan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, futbolcuları ve teknik heyeti başarılarından dolayı kutlayarak, belediye olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.


Şalvarspor ile başlamıştık


Bayan Futbol Takımını kendisinin kurduğunu söyleyen Posbıyık, "Bir zamanlar Şalvarspor ile başlamıştık. Bu takımı kurmak bana nasip olmuştu. Sizleri bu büyük başarınızdan dolayı kutluyorum. Ama bu yeterli değil, sizlerden şampiyonluk istiyorum. Sizlerin çok daha iyi yerlere geleceğinize inanıyorum. Biz belediye olarak her zaman arkanızdayız. Sizlere her türlü desteği vereceğiz. Sizleri ve ailenizi tebrik ediyorum" dedi.


Otobüslerle maça gidelim


Posbıyık: ´´Takımımızın oynayacağı yarı final ve final maçlarına kadın seyircilerden oluşan 3 otobüsle gidelim. Bu sayede futbolcularımız daha iyi motive olacaklardır. Kulüp yönetimi de buna göre hazırlığını yapsın´´ diyerek oynanacak olan maçlara katılımın sağlanmasıyla motivasyonun artacağını belirtti.


Söz verdiler, başardılar


Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı Kulüp Başkanı Özkan Özyağcı, "Samsun´a giderken bize şampiyon olacaklarına dair söz verdiler. Turnuvada 36 takım arasından en iyi 6 takımdan biri olmayı başardılar. Büyük bir başarı gösterdiler. İnanıyoruz ki inşallah onları şampiyon göreceğiz. Kendilerini kutluyorum" dedi.


En iyi takımlardan biriyiz


Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı Antrenörü Yıldıray Ağar, &[#]8220;Final maçı denk gibi geçti ama rakibimize üstünlük sağladık. Kazanarak grubumuzdan çıktık. Mutluyuz. Türkiye Şampiyonası&[#]8217;nda gruplarından çıkan 6 takımdan biri olduk. Şimdi Federasyonun belirleyeceği bir grupta, final grubu maçlarını oynayacağız&[#]8221; dedi.


Belediye Başkanı Halil Posbıyık 3 maçta 12 gol atan ve turnuvanın gol kralı olan Ebru Topçu´yu özel olarak kutlayarak başarılarının devamını diledi. Başkan Posbıyık ve futbolcular pasta keserek başarılarını kutladılar.

Editör: Pusula Gazetesi