Geçtiğimiz günlerde Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulunun Özer Akoğlu’na yaptığı “Hayırlı olsun” ziyaretinin ardından BİK Müdürü Akoğlu da KGD’ye iade-i ziyarette bulundu.

BİK Müdürü Özer Akoğlu’nu KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, Başkan Yardımcısı Mustafa Emen ve yönetim kurulu üyesi Ender Yüksel karşıladı.

Akoğlu, KGD’de yaptığı açıklamada, “Zonguldak güzel bir şehir, tanımaya çalışıyor ve ziyaretlerde bulunuyorum. Zonguldak ülkemizin önemli değerlerinden bir ilimiz ve çok güzel doğal güzellikleri olan bir il, gördüğüm ve anladığım kadarıyla hareketli ve canlı bir basın camiasına sahip ve hayli bir mesafe kat etmişler, bu mesafede de emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Karaelmas Gazeteciler Derneğimizle birlikte başarılı işlere imza atarız” dedi.

KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav da, “Zonguldak basını aktif ve yoğun çalışıyor. Müdürümüzle iletişim ve diyalogumuz çok iyi. Daha güzel ortaklaşa projeler yapmak istiyoruz. İnşallah basın ilan kurumumuzla beraber KGD ve diğer derneklerle birlikte gazeteciliğin iyi yönde gelişmesi için projeler geliştirerek hep birlikte sinerjimizi bileştirerek faydalı işler yapmaya çalışacağız” dedi.

Öte yandan, KGD Başkanı Osman Sav ve yönetim kurulu üyesi Ender Yüksel, BİK Müdürü Özer Akoğlu’na rahmetli gazeteci Çetin Sezgin’in çıkartmış olduğu “Zonguldakspor” adlı kitabı ile İbrahim Tığ’ın “Kelebeğin rüyası” adlı kitabını hediye etti.

Editör: Pusula Gazetesi