ŞEKERSPOR MESAİSİ SÜRÜYOR

Spor Toto 3. Lig’de bitime iki hafta kalırken, Zonguldakspor Mayıs ayının ilk haftasında oynayacağı Play-Off maçlarını düşünmeye başladı.

Play-Off’ta ilk maçını 14 Mayıs Perşembe, rövanş maçını ise 18 mayıs Pazartesi günü oynayacak Zonguldak ekibi, ligi moralli tamamlamak istiyor.

Geçtiğimiz hafta Tuzlaspor maçından aldığı mağlubiyeti unutan ekibimiz, hafta sonu Ankara deplasmanında konuk olacağı Şekerspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Play-Off’ları garantileyen Zonguldakspor haftaya 57 puanla 4. basamakta, 19 puanla bulunan Şekerspor’un ligden düşmesi kesinleşti.

TUZLASPOR MAÇI PLAY-OFF’LAR ÖNCESİ İYİ BİR MESAJ OLDU

Geçtiğimiz hafta sonu 4-3 mağlup oldukları Tuzlaspor maçına değinen Teknik Direktör Cahit Terzi, “Tuzlaspor maçı Play-Off’ta oynayacağı final maçlarından önce güzel bir sınavdı. Gerçekten ilk devre müthiş bir baskı kurduk, 2-0 üstünlüğü sağladık farklı yakalayabilirdik.

Direkten dönen toplar var, gol pozisyonları var. 3-4 fark olacak ilk devreyi maalesef talihsiz bir penaltı golüyle 2-1 kapattık. İkinci devre yine kaptan Suat’la üçüncü gole yaklaştık. Çok net bir pozisyondu Suat golü yapsa iki farklı olacaktı.

Bu dakikadan sonra Tuzlaspor’un yaptığı ataklarla savunma hattında büyük hatalar yaptık. Bireysel hatalar yaptık, kontra toplarını karşılayamadık. Futbolda bunlar var 4-3 yenildik, bu sonuç bize mesaj oldu Play-Off’lar öncesi. Savunmada biraz daha dikkatli olmamız gerektiğini gösteren bir maç oldu. Onun için bu maçtan ders çıkartacağız. Şekerspor’u yenerek ligi üçüncü bitirmek istiyoruz. Ondan sonrada 20 günlük süre içerisinde 3 maç oynayacağız. Üç maçı yenerek kupayı Zonguldak’a getirmek istiyoruz.

İŞİNİ BIRAKIR, İZİN ALIR, RAPOR ALIR MAÇA GELİR!

Spor Toto 2. Lig´e yükselecek son takımın belirleneceği Play-Off maçlarının hafta içi olmasının kendilerini etkilemeyeceğine değinen Terzi, “Maçın hafta içi oyması bizim için dezavantaj değil, rakipler için dezavantaj. Ben inanıyorum ki taraftarımız o gün dükkanını kapatır, işini bırakır ücretsiz izin alır, rapor alır o maça gelir. Zonguldakspor taraftarı bunu yapar. Başka bir şehrin taraftarı asla yapmaz. Onlar iki eli kanda olsa bizi yalnız bırakmazlar. Biz onlarla buralara geldik. Taraftarımızın katkısıyla o kupayı buraya getireceğiz. Tuzlaspor maçında sakatlanan Okan Eken’de korkulacak bir şey yok. Düz koşulara başladı. Şekerspor deplasmanında takımdaki yerini alacak.

Editör: Pusula Gazetesi