Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, seçim çalışmaları için yaptığı ziyaretlere önceki gün Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı beldesinden başladı. İlk olarak Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir&[#]8217;i makamında ziyaret eden Milletvekili Ulupınar, daha sonra Bakacakkadı esnafını ziyaret etti. Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Ulupınar, Bakacakkadı&[#]8217;nın ardından Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü&[#]8217;ne bağlı Gökçebey Orman Fidanlık Müdürlüğü&[#]8217;nü ziyaret etti. Fidanlık Müdür Yardımcısı Esat Topuz&[#]8217;un makamına yapılan ziyarette Ulupınar, fidanlık işçileri tarafından coşkuyla karşılandı.

Ulupınar, daha sonra Çaydeğirmeni TOKİ 3&[#]8217;üncü Etap Konutlarının çekilişine katıldı. Çekilişte vatandaşların yoğun ilgi ve coşkusuyla karşılaşan Ulupınar, "Başkanımızla birlikte bu hizmetlerin hayata geçirilmesi için gece-gündüz demeden mücadele ettik. Çok şükür, bugün toplu konutun kura çekilişinde bir arada olmanın gururu içindeyiz. Çaydeğirmeni bölgenin adeta parlayan bir yıldızıdır. Bölgemizde Çaydeğirmeni konuşuluyor. Beldemiz Zonguldak&[#]8217;tan 40 yıl öndedir, diğer ilçelerimizden yine 40 yıl öndedir, Hükumetimizin çok önemli çalışmaları arasında yer alan projelerden birisi ve en önemlisi de TOKİ&[#]8217;dir Biz bunu her yerde gerçekleştirmek istiyoruz ama Zonguldak merkezde maalesef bunu hayata geçiremiyoruz çünkü belediye olarak bu anlamda bir adım atmış değildir. Konutlarımızın vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini yüce Allah&[#]8217;tan temenni ediyor, sizlerden ben ve aday arkadaşlarım sizlerin oylarını istiyoruz" açıklamalarında bulundu.

Ulupınar, günün devamında ise Gökçebey&[#]8217;deki sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerine devam etti. Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Çetin&[#]8217;i ziyaret eden Ulupınar, esnafların taleplerini ve sorunlarını dinledi. Ardından Bedensel Özürlüler Yardımlaşma ve Koruma Derneği Başkanı Ergin Şenay&[#]8217;ı ziyaretinde engelli vatandaşlara sağlanan imkânlardan bahseden Ulupınar, kendilerinden destek istedi. Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Özer&[#]8217;e yapılan ziyarette, şoförlerin problemlerini dinledi. Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Gökçebey Şubesi Başkanı Cevat Baş&[#]8217;a yapılan ziyarette, işçi emeklilerini dinledi ve destek istedi. Gökçebey Ziraat Odası Başkanı Necmi Pazar&[#]8217;a yapılan ziyarete çiftçilerin durumunu ve tarımsal faaliyetleri dinleyen Ulupınar, ardından Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı&[#]8217;yı ziyaret ederek, 10 Mayıs&[#]8217;ta yapılacak olan 3&[#]8217;üncü Ulusal Tavuk ve Kültür Festivali&[#]8217;nin önemini vurguladı.

Günün ilerleyen saatlerinde programına köy ziyaretleriyle devam eden Ulupınar, Gökçebey Bodaç, Gaziler, Saraçlar, Aktarla, Yeşilköy Kütükçüoğlu Mahallesi ve Yamakçılar Mahallesi, Dağdemirciler ile Muharremler Köylerine ziyarette bulundu. Köylere yapılan ziyaretlerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılaşan Ulupınar, Gökçebey&[#]8217;in kamu yatırımlarında diğer ilçelerden önde, köylerin birçok köyün standardından daha yukarda olduğunu köy sakinlerine aktardı ve köy sakinlerinden destekte bulunmalarını istedi.

Editör: Pusula Gazetesi