Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devlet Konservatuvarı’nın Zonguldak Valiliği işbirliği ile sürdürdüğü “Zonguldaklı Öğrenciler Klasik Müzikle Buluşuyor Projesi” kapsamında, çocuklar bu kez BEÜ Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu’nda sahne alan akranlarının performanslarını izlediler. Zonguldak’taki çeşitli ilk ve ortaokullarda öğrenim gören 200 öğrencinin yanı sıra Rektör Vekili Prof. Dr. M. Halûk Güven, üniversitenin akademik ve idari personeli ve öğrenci velilerinin izlediği konser, 22 Nisan günü gerçekleştirildi.

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Konseri”nde, BEܒlü öğretim elemanları ile birlikte sahne alan minik öğrenciler seslendirdikleri eserlerle akranlarından büyük alkış aldılar. Minikler özellikle bireysel performansları ile beğeni topladı.

İlber Özer (piyano), Celal Mert Çamlıbel (piyano), Ekin Demir (piyano), Semih Ercan (gitar), Nehir Sağlam (keman), Beren Dündar (piyano) bireysel performansları ile göz doldurdular. İzleyiciler BEÜ Akademik Oda Orkestrasını başarıyla yöneten minik Şef Tuğsem Turgut’u dakikalarca alkışladılar.

Konser sonunda Rektör Vekili Prof. Dr. M. Halûk Güven, öğrencileri tek tek kutlayarak, Şef Tuğsem Turgut’a çiçek taktim etti.

Editör: Pusula Gazetesi