Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan ve 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Emre Bayramoğlu’nun Çaycuma ziyaretlerinin ikinci durağı Filyos ve köyleri oldu. Ziyaretlere, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, Çaycuma İlçe Başkanı Ersin Akyüz, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Şubesi, Devrek ve Çağdeğirmeni Teşkilat Başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

ÇAKAN’A TÜRKALİ KÖYÜ VE FİLYOS HALKINDAN COŞKULU KARŞILAMA

Filyos’ta, MHP Belde Başkanı Erol Alper ve teşkilat tarafından karşılanan MHP Zonguldak 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan ve beraberindekiler, ilk olarak Filyos halkı ile kucaklaştı. Çakan, ardından doğduğu köy olan Türkali Köyü’nden yaklaşık 100 kişi tarafından karşılanarak, burada hasret giderildi. Ardından belde binasına geçen Çakan, Bayramoğlu ve beraberindeki heyet, burada bir süre dinlendi ve partililerle sohbet etti.

ÇAKAN: “FİLYOS’UN EN ÖNEMLİ KONUSU FİLYOS PROJESİ’DİR”

Ardından çarşı esnafı ve vatandaşlarla tek tek tokalaşan MHP Zonguldak 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan, vatandaşlardan yaklaşan 7 Haziran 25’inci dönem milletvekilliği seçimleri için destek istedi. Vatandaşlarla sohbet etme imkanı bulan Çakan, yaptığı konuşmada, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yörüngesinden çıktığını, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünün gelecekte tehlikeye düşeceğini gördük. Sosyal, ekonomik ve kültürel çöküşlerin gerçekleştiğini gördük. Bu nedenle doğduğumuz, büyüdüğümüz ve bizi bir yerlere getiren ve yetki verenler için tekrar hizmete talip olduk. Her yerde çok sıcak karşılandık. Elini sıktığımız beş kişiden biri, ‘Sizden umutluyuz, bilgi ve tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyoruz. Sizin gibi siyasetlere ihtiyacımız var’ dediler. İnşallah bu dönemde genç adaylarımızla birlikte meclise gideceğiz. Vatandaşlarımız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin politikalarına bu ülkenin ihtiyacı olduğunu söylüyorlar. Bende bölgenin ve doğup büyüdüğüm Türkali Köyü’nden çıkmış evladınız olarak ağabey olarak ‘artık zamanı gelmiştir’ diyerek bu yola başvurdum. Filyos’un en önemli konusu Filyos Projesi’dir. Bizim zamanımızdan bu yana konuşulan ve en önemli konuma sahip olan Filyos Projesi’nin 400 milyon TL olarak alt yapı ihalesi yapıldı, ancak 2 tane kalmış barajların yapılmasından sonra en önemli aşama bundan sonraki aşamadır. Elimi taşın altına koydum, bölgeme hizmet etmek amacıyla bir ağabey olarak tekrar desteklerinizi bekliyorum” dedi.

DERECİKÖREN KÖYܒNE ZİYARET

MHP Zonguldak 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan, 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Emre Bayramoğlu ile beraberindeki heyet, daha sonra ilçeye bağlı Derecikören Köyü’nde partililerle bir araya geldi. Çakan, burada partililere yaptığı konuşmasında, harita üzerinde bölgenin en önemli konuma sahip olan Filyos Liman Projesi’ni göstererek, buranın artık hayal olmaktan çıkmasını ve bir an önce buranın artık konuma ulaşmasını konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

ÇÖMLEKÇİ KÖYܒNE ZİYARET

MHP Zonguldak 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan, 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Emre Bayramoğlu ile beraberindeki heyet, Derecikören Köyü’ndeki ziyaretin ardından Çömlekçi Köyü’ne geçti. Burada vatandaşlar tarafından karşılanan Çakan ve Bayramoğlu, yaklaşan 7 Haziran 25’inci dönem milletvekilliği seçimleri dolayısıyla vatandaşlardan destek istedi. Çakan, 40 yıllık siyasi hayatında olanları vatandaşlarla paylaştı ve yaklaşan seçimler dolayısıyla partili-partisiz herkesin desteğini istedi.

TEMENLER KÖYܒNE ZİYARET
Çakan ve Bayramoğlu, son olarak Temenler Köyü’nü ziyaret ettiler. Burada halkla beraber olan Çakan ve Bayramoğlu, vatandaşlardan destek istedi. Çakan, burada kendisini vatandaşlara tanıtarak, siyasi hayatında çok işler yaptığını, bölgenin bir ağabeyi olarak elini taşın altına koyduğunu ve tekrar Zonguldak’tan MHP’den milletvekilliği için aday olduğunu ve bölgeye hizmet etmek amacıyla tekrar bu yola başvurduğunu belirtti.
Editör: Pusula Gazetesi