Türk Polis Teşkilatı’nın 170’inci yılı kutlamaları Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Polis Evi’nde düzenlenen balo ile son buldu. Düzenlenen geceye; Vali Vekili Hüseyin Ergi, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, Garnizon Komutanı Birol Şimşek, MHP Milletvekili Adayı Zeki çakan, MHP Milletvekili Adayı Yavuz Erkmen, AK Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, Ak Parti Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, CHP Milletvekili Adayı Şerafettin Turpçu, CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, SP Milletvekili Adayı Yusuf Çetin, MHP Milletvekili Adayı Meral Demirtaş, AFAD Müdürü Ahmet Güngör, SP İl Başkanı Sadık Kar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, daire müdürleri, milletvekili adayları, sivil toplum kuruluşu başkanları, gazeteciler, Emniyet Teşkilatı personeli, polisler ve eşleri katıldı. Davetlileri Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak kapıda karşıladı. Düzenlenen gecede davetliler pasta kesip, dilek balonları uçurdu.

ÇAKAN: “24 SAAT GÖREV YAPAN POLİSİMİZİ BİR KEZ DAHA KUTLUYORUM”

Türk polis Teşkilatı’nın 170’inci Kuruluş Yıl Dönümü anısına düzenlenen baloda davetlileri kapıda karşılayan ve davetliler ile yakından ilgilenen Emniyet Müdürü Osman Ak, “Bugün teşkilatımızın 170’inci kuruluş yıl dönümü. Her şey çok güzel, güzel bir ortam var. Bu güzel ortamda güzel insanlar var. Polis Teşkilatımızın 170’inci yılını kutlamak için buradayız, baloya katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Düzenlenen geceye MHP Teşkilatı ile birlikte katılan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Zeki çakan, “Polis Teşkiletımızın kuruluşunun 170’inci yıl dönümünde, Zonguldak’ta beraberiz. Devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünü, toplumun huzur ve refahını sağlayan Emniyet Teşkilatımızın 170’inci yılını ve teşkilatta görev yapan bütün arkadaşlarımızı kutluyorum. Sağlık ve mutluluk ile nice yıllar yaşamalarını temenni ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve milletinin huzurlu yaşaması için 24 saat görev yapan polisimizi bir kez daha kutluyorum, kendilerine em içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

ERKMEN: “POLİSLİK FEDAKARLIK İSTEYEN BİR MESLEKTİR”

Öğretmen Evi’nde düzenlenen baloya katılan ve samimi ilişkileri ile dikkat çeken Zonguldak Eski Valisi ve MHP Milletvekili Adayı Yavuz Erkmen, “Başta Emniyet müdürümüz Sayın Osman Ak olmak üzere bütün Emniyet Teşkilatımızın 170’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Emniyetin, huzurun olmadığı hiçbir yerde hiçbir çalışma yapamazsınız. Yılar boyunca emniyet teşkilatımız bu huzur ve emniyeti sağlamaya çalışmışlardır ve bunu da başarmışlardır. Bugün vatanımızın bölünmez bütünlüğü, ülkemizdeki birliğin ve esenliğin sağlanması konusunda polis teşkilatlarımız üstün gayretlerini sürdürmektedirler. Ben hizmette bulunan bütün arkadaşlarımıza sağlık ve başarı diliyorum. Aramızdan ayrılan kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerini de tebrik ediyorum, bence en önemli destekçileri aileleridir. Çünkü fedakarlık isteyen bir meslektir. Hepsine saygılarımı sunuyorum. Geceye katılan Saadet Partisi il Başkanı Sadık Kar, “Bu gün polis teşkilatımızın bir günü. Bu tür organizasyonlarda polis teşkilatlarımızın sevimli yüzü daha güzel bir şekilde ortaya çıkıyor. Bizim için bu tür organizasyonların önemi büyüktür. Zonguldak Polis Teşkilatı, Türkiye’de sayılı teşkilatlar arasında yer alan bir teşkilatıdır. Amirlerimiz yönetim açısından gerçekten yeterli şekilde halkımıza ve bize hizmet veriyorlar. Onlara daha iyi bir çalışma ortamı ve daha iyi çalışma şartları diliyorum” diye konuştu.

TURPCU: “POLİSİMİZ HER TÜRLÜ ZORLU GÖREVE GÖĞÜS GERİYOR”

Polislerin vefakar ve cefakar bir görev içerisinde olduklarını belirten Şerafettin Turpçu, şöyle konuştu: “Başta müdürlerimiz olmak üzere Polis Teşkilatımızın 170’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Polislerimiz çok vefakar ve cefakar bir görev içerisindeler. Mesleği gereği her türlü zorlu göreve göğüs geriyorlar. Yeri geldiğinde ailelerinden ve çocuklarından uzakta kalıyorlar. Bu yolda şehit olan ve gazi olan arkadaşlarımız da var. Şehit olan kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Görevi başında olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Polis bizim can güvenliğimizin en büyük teminatlarındandır. Başarılı çalışmalar içerisindeler ve kendilerine başarılar diliyorum.” Polisin herkesin güvencesi olduğunu vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ertuğrul Koltuk ise; “Polis Teşkilatımızın 170’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Polislerimiz bizim ve çocuklarımız için, geleceğimiz için can güvenliğidir. Hepimizin bir güvencesi… İyiki varlar diyorum, kendilerine olan güvenimiz sonsuzdur. Polislerimiz her zaman halkımızın yanında, onların güvenliği için çalışıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

ÇATUROĞLU: “EN GÜÇ ŞARTLARDA VE EN ZOR ZAMANLARDA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYORLAR”

Polis teşkilatına kalben şükranlarını sunduğunu belirten ve bütün polis teşkilatının bayramını kutladığını ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, “Polis teşkilatımızın 170’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Ben polis teşkilatımıza şükranlarımı iletiyorum. Çünkü en güç şartlarda ve en zor zamanlarda çalışmalarına devam ediyorlar. Yeri geliyor gazi, yeri geliyor şehit mertebesine ulaşıyorlar. Daha güzel günlere kavuşmalarını temenni ediyorum” diye konuştu. Geceye katılan AFAD İl Müdürü Ahmet Güngör ise, “Polis teşkilatımıza nice uzun yıllar huzurlu bir şekilde görev yapma temennisinde bulunuyorum. Ülkelerini korumak için şehit olan polis kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de tekrardan başsağlığı diliyorum. Teşkilatlarımızın 170’inci yılı herkese kutlu oldun” dedi. Polis teşkilatı ile görevi gereği çalıştıklarını hatırlatan Emekli Başsavcı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, “Başsavcı olarak emniyet teşkilatımız ve askeriyemiz ile uzun yıllar birlikte görev yaptık. Hep iç içeydik. Şimdi ise Polis teşkilatımızın 170’inci yılında onlarla birlikteyim. Kendilerine bu günün kutlu olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi