Zonguldak’ta Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Yıl dönümü dolayısıyla organize edilen ‘Şubeler arası Futbol Turnuvası’ final maçlarıyla tamamlandı. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 16 Mart tarihinde başlayan turnuva Çarşamba günü yapılan final maçlarıyla tamamlandı.

ÇEVİK FİNALDE FARK ATTI!

Kozlu Saha Tesislerinde gerçekleştirilen turnuvanın final maçında Çevik Kuvvet ile Asayiş karşılaştı. Büyük çekişmenin yaşandığı finalde rakibine 6-1 üstünlük sağlayan Çevik Kuvvet Şampiyonluk kupasını kaldırdı. Bölge trafik ekibi ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Teknik Direktör Cahit Terzi, Zonguldakspor futbolcuları, ZGC Başkanı Derya Akbıyık, Emniyet Müdür Yardımcıları, daire amirleri ve polis memurları organizasyona katıldı.

Final maçının ardından Emniyet mensupları ile Gazeteciler, gösteri maçında karşılaştı. Başlama vuruşunu İl Emniyet Müdürü Osman Ak ve Zonguldakspor takım kaptanı Suat Kerçin’in yaptığı gösteri maçını Emniyet ekibi 7-5 sonuçla kazandı.

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

İl Emniyet Müdürü Osman Ak, günün anısına turnuvaya katılan polislere ve gazetecilere katılım belgesi verdi. Final maçının ardından dereceye girenlere kupaları verildi. Turnuvanın şampiyonu Çevik Kuvvet Şubesine kupasını Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’den aldı. Turnuvada ikinci olan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne ise kupasını Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi verdi. ZGC Başkanı Derya Akbıyık 3’üncü olan Bölge trafik ekibine kupasını verdi.

TEŞEKKÜRLER CAPETİ´YE

Emniyet ile Gazeteciler arasında oynanacak dostluk maçı öncesi, Capeti sahibi Hikmet Kavaz’dan gazetecilere jest yaparak forma hediye etti.

Pusula Gazetesi Spor Servisi olarak Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıl dönümü kutluyoruz.



Editör: Pusula Gazetesi