Zonguldak&[#]8217;ta Trafik Bölge Müdürü olarak bir dönem görev yapan ve Zonguldak eski Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak ile birçok tartışma yaşadığı bilinen Kerem Devami, polislik mesleğinden istifa etti. İstifasını sosyal paylaşım sitesi olan Facebook&[#]8217;tan dostlarına ve meslektaşlarına duyurdu.

Zonguldak&[#]8217;ta görev yaptığı dönemde motosikletiyle ün yapan 12 dil bilen Kerem Devami, mesleği bıraktığını şu yazı ile duyurdu:

&[#]8220;Ay yıldızlı üniformasını yıllarca gururla taşıdığım, gönül verdiğim baba mesleğim polislikten istifa ettim. Feto´nun coplarına rağmen güzel yıllarım geçti, hiç pişman olmadım... Son dönemimde, yıllarca bizlere kan kusturup hakkımızı yiyen fetocuların, teker teker hakettikleri inlere geri sokulduklarını içimin yağları eriyerek izlemekteyim. Ben yetişemedim, umarım geride kalanlara huzurlu çalışmak nasip olur... Bu teşkilata girerken bu kadar çok can dostum, kardeşim, abim olacağını tahmin bile edemezdim... Yüzlerce kardeşe sahip olmak büyük bir lütufmuş... İş hayatıma artık İstanbul´da, Evkur şirketinde devam edeceğim. Hayırlısı olur inşallah da dönmeye mecbur kalmam.. Tüm görev arkadaşlarıma mesleki hayatlarında başarılar dilerim, iyi ki varsınız.. Allah´a emanet olun.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi