Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop&[#]8217;un kayınpederi, AK Parti Çaycuma eski İlçe Başkanı Vedat Emeksiz&[#]8217;in babası Hacı İbrahim Emeksiz, tedavi gördüğü Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi&[#]8217;nde dün 68 yaşında hayatını kaybetti.

Emeksiz&[#]8217;in cenazesi, bugün sabah saatlerinde Çaycuma Devlet Hastanesi morgundan alınarak Çaycuma&[#]8217;daki evine götürüldü. Burada okunan Kur&[#]8217;an-ı Kerim ve helallik alınmasının ardından Merkez Camisi&[#]8217;nde öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Cenazeye; AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı Yıldız Seferinoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Ercan Candan, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başar, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Memur-Sen eski Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eski Yardımcısı Halil Etyemez, Çaycuma Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire ve okul müdürleri, çok sayıda esnaf ve işadamı katıldı. AK Parti&[#]8217;nin milletvekili listelerinin Yüksek Seçim Kurulu&[#]8217;na (YSK) teslim edilmesinin son günü olduğu için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop ise cenazeye katılamadı

Vedat Emeksiz, babasının tabutu başında taziyeleri kabul etti. İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu&[#]8217;nun kıldırdığı cenaze namazının ardından Emeksiz&[#]8217;in cenazesi, Çaycuma&[#]8217;ya bağlı Kızılbel Köyü&[#]8217;nde toprağa verildi.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, yaptığı konuşmada, &[#]8220;Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şentop&[#]8217;un kayınpederinin cenazesi için buradayız. Merhuma Allah&[#]8217;tan rahmet diliyorum. Bugün 17.00 itibariyle milletvekili listeleri Yüksek Seçim Kurulu&[#]8217;na verilecek. En güzel şekilde istişare edilerek hazırlanan listeler partimize ve milletimize hayırlı olur inşallah&[#]8221; diye konuştu.

Fenerbahçe futbol takımına yapılan saldırıyı da kınayan Gül, &[#]8220;Spor; barış ve kardeşliktir. Faillerin bir an önce yakalanıp yargıya teslim edilmesini istiyoruz&[#]8221; dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar ise, YSK&[#]8217;ya verilecek listelerle ilgili hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Fenerbahçe&[#]8217;ye yapılan saldırının ise tüm Türkiye&[#]8217;yi etkilediğini belirten Ulupınar, &[#]8220;Alçak saldırıyı Türk milleti olarak kınıyoruz. Faillerin bir an önce yakalanmasını istiyoruz&[#]8221; dedi.

Pusula Yayın Grubu olarak, Hacı İbrahim Emeksiz&[#]8217;e Allah&[#]8217;tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Editör: Pusula Gazetesi