17 Temmuz&[#]8217;da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesinde Zonguldakspor&[#]8217;da başlayan hareketliliğin, yeni yönetimin oluşmasıyla son bulması bekleniyor.


Geçtiğimiz sezon 3. lig yolunda umduğunu bulamayan Zonguldakspor´da yeni sezonda Antrenör Cahit Terzi´nin hazırladığı rapor doğrultusunda yeni transfer hazırlıklarına başlandı.


Süper Amatör´de mücadelesini sürdürecek olan Zonguldakspor´da takımın başına getirilen Antrenör Cahit Terzi iç ve dış transferlerle ilgili yaptığı açıklamasında görüşmelerin sürdürüldüğünü bildirdi.


Zonguldakspor Antrenörü Cahit Terzi, "Bu hafta, iç transferde genel bir toplantı yaptık. Önümüzdeki hafta, iç transferle ilgili hazırladığımız raporu yönetime sunacağız." dedi. Terzi, dış transferle ilgili görüşmelerin önümüzdeki hafta da devam edeceğini belirtirken, Zonguldakspor yönetimi de 17 Temmuz´da düzenlenecek kongreye hazırlanıyor.


Deplasmanlı Süper Amatör Lig´de mücadele eden Zonguldakspor, yeni sezon öncesinde takımın başına tecrübeli teknik adam Cahit Terzi´yi getirmişti.


Antrenör Terzi, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. "Bu hafta, iç transferde genel bir toplantı yaptık" diyen Terzi, "Önümüzdeki hafta, iç transferle ilgili hazırladığımız raporu yönetime sunacağız" dedi.


Elmas ekibi yurtdışından da takıma futbolcu dahil ederek takımı tamamen yenileyerek yeni sezona başlamak ve bir üst lige çıkma hedefiyle transfer hazırlıklarını sürdürüyor.


17 Temmuz´da kongre var


Diğer yandan, Kırmızı-Lacivertli ekibin yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek için 17 Temmuz´da olağanüstü genel kurul yapacağı ve yönetim oluşturma çalışmalarının son aşamaya geldiği öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi