Zonguldak&[#]8217;ın Kilimli ilçesi Gelik beldesinde; Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Kilimli İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen &[#]8220;Kasiyerlik Kursu&[#]8221;nun tamamlanması nedeniyle, kurstan mezun olan 48 kursiyere törenle sertifikaları teslim edildi.

Sertifika dağıtım törenine; Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Gülizar Yılmaz, AFAD İl Müdürü Ahmet Güngör, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, Kilimli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Bayrak, AK Parti Gelik Belde Başkanı Ali Rıza Bektaş, muhtarlar ile kursiyerler katıldı.

Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, törende yaptığı konuşmada Gelik&[#]8217;te böyle bir kursun açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Biliyoruz ki toplum kadınlarıyla birlikte var olur. Bizde kadınlarımıza vermiş olduğunuz birinci meslek edindirme kursu için çok mutluyuz. İnşallah devamı gelecek. Sayın müdüre hanım bize bu konuda söz vermişti ve daha farklı dallarda da kurslar düzenlenecek&[#]8221; dedi.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu ise, bayanların meslek sahibi olmasını çok önemsediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

&[#]8220;Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile işbirliğinde bu kursu başlattık. 50 kişi başladı, 48 kişi mezun oldu. Aralık ayında başlattık, 3 Mart&[#]8217;ta kursumuz sona erdi. Elbette Başkanımızın demesi gibi bayanlara her zaman öncelik tanıyor ve onları önemsiyoruz. Onların iş hayatına katılması bizim için çok önemli. Zaten bu kursun amacı da bu. Kendilerini nitelikli eleman yapmak ve meslek sahibi olmalarını sağlamak... Arkadaşlarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum.&[#]8221;

Yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları teslim edildi.

Editör: Pusula Gazetesi