ADLİYE MESAİSİ SÜRÜYOR

Ligde hafta sonu Adliyespor’a konuk olacak Kırmızı-Lacivertlilerde hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Cahit yönetiminde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda yapılan antrenmanda Zonguldak ekibi taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Kırıkhanspor maçıyla başlayan çıkışı Manavgatspor ve İstanbulspor maçlarıyla sürdüren Zonguldak ekibi, son üç haftada topladığı 9 puanla Play-Off hattında rahat nefes aldı.

ANTRENMANIN NEŞESİ ‘ATEŞ’

Zonguldakspor kaptanı Suat Kerçin’in oğlu Ateş, antrenmanın neşe kaynağı oldu. Teknik Direktör Cahit Terzi’nin yakından ilgilendiği Ateş’in, babası Kaptan Suat’ın veliahdı olacağını kaydetti.

AYNI CİDDİYETLE DEVAM!

Teknik Direktör Cahit Terzi, ligde henüz işlerinin bitmediği değinerek, “Bu hafta Adliyespor maçımız var. Üç maçlık yakaladığımız başarılı bir seri var ligde. Şuan Play-Off açısından avantaj yakaladık, ama bu demek değil ki kesin Play-Off’a çıktık demek değil. Mutlaka kalan 6 maçtan galibiyetler çıkartmamız gerekiyor. Play-Off’u garantilemek için mutlaka 8-10 puan daha almamız gerekiyor. Onun için biz aynı ciddiyetle devam ediyoruz. Bizim bu hafta Adliyespor’la oynayacağımız maç gerçekten zor. Biliyorsunuz Adliyespor’la iki senelik bir süreç var, rekabet devam ediyor. Adliyespor’la oynayacağız maç çok çekişmeli, güzel bir mücadele olacak. İnşallah kazanan taraf biz olacağız. Maç öncesi kaleci Ömer’in hafif bir sakatlığı var cezalı oyuncumuz yok.’

Editör: Pusula Gazetesi