Zonguldak’ta oğlunun arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen H.Ç. (73), adliyeye sevk edildi.

Dün akşam saat 23.00 sıralarında Zonguldak’ın Kilimli ilçesi Çatalağzı beldesinde meydana gelen olayda oğlunun arkadaşı Burhan Demir’i bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen 73 yaşındaki H.Ç., olaydan sonra Zonguldak Emniyeti tarafından gözaltına alınmıştı. Emniyetteki sorgusunun ardından cinayet zanlısı H.Ç. adliyeye sevk edildi.

İddialara göre Burhan Demir´in, H.Ç.´nin oğlu E.Ç. ile birlikte alkol aldığı sırada baba H.Ç.´nin yanlarına geldiği öne sürüldü. Bu sırada Burhan Demir´in baba H.Ç.´ye "Oğlun ile neden görüşmüyorsun?" şeklinde soru sorduğu ve bunun üzerine tartışma çıktığı iddia edildi. Çıkan tartışmada ise H.Ç.´nin elindeki bıçakla Burhan Demir´i sırtından bıçakladığı ve darbenin ciğerine gelmesi üzerine iç kanama sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

------------------------------------------------------------------------------

Olay, dün akşam 23.00 sıralarında Kilimli ilçesi Çatalağzı Beldesi’nde meydana geldi. İddiaya göre H.Ç. (73) oğlu E.Ç. ve oğlunun arkadaşı Burhan Demir ile alkol almaya başladı. Bu sırada H.Ç. ve Burhan Demir arasında öğrenilemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine baba H.Ç. eline aldığı bıçakla Burhan Demir’i çeşitli yerlerinden yaraladı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Burhan Demir, yakınlarının vasıtasıyla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 35 yaşındaki Burhan Demir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayın ardından harekete geçen Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri H.Ç. ve oğlu E.Ç.’yi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki ifadesi devam ediyor.

Editör: Pusula Gazetesi