Ak Parti için dün akşam Bakacakkadı 100. Yıl Tesisleri&[#]8217;nde kritik bir zirve yapıldı. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen Başkanlığında bir araya gelen Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı, Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Gökçebey İlçe Başkanı Zeki Uslu son dururumu değerlendirdiler.


İl Başkanı Hamdi Uçar ve İl Başkan Adayı Celil Uzun&[#]8217;un da katıldığı toplantıda ilçe başkanları net bir tavır sergiledi.


Merkez, Devrek, Çaycuma ve Gökçebey İlçe Başkanları İl Başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;la devam etmek istediklerini ısrarla vurguladılar.


Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Hamdi Uçar yada Celil Uzun, kim seçilirse onunla çalışabileceklerini söyledi.


Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin ise Celil Uzun&[#]8217;u desteklediklerini, seçilmesi halinde Hamdi Uçar&[#]8217;la çalışabileceklerini belirtti.


Geceye sonradan katılan Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Celil Uzun&[#]8217;a &[#]8220;Seni sevmeyenler senin aday olmanı istiyorlar. Aday olma, çekil. Biz seni seviyoruz. Aday olursan seçilemezsin. Siyasi hayatın biter&[#]8221; dedi.


Celil Uzun aday olmakta ısrar etti.


Bunun üzerine Polat Türkmen, tek liste çıkarılması için Genel Merkez&[#]8217;in karar vereceği isim üzerinde uzlaşma önerdi.


Hamdi Uçar ve Celil Uzun, Genel Merkez&[#]8217;in belirleyeceği adayı kabul edecekler.


Bu karar ilçe başkanlarının ve İl Başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;ın zaferi olarak nitelendi.


Ayrıntıları yarınki Pusula Gazetesi&[#]8217;nde okuyabilirsiniz.



Editör: Pusula Gazetesi