Ereğli Belediyespor&[#]8217;da yönetim kurulu görev bölümünü gerçekleştirdi. Başkanlığa Özkan Özyağcı seçildi. Özyağcı, Kışla Mahallesi&[#]8217;ndeki Ereğli Belediyespor Tesisleri&[#]8217;nde düzenlenen basın toplantısında yeni yönetim kurulunu tanıttı.


Yeni Yönetim Kurulu&[#]8217;nun Ereğli&[#]8217;de sadece futbola değil, tüm spor branşlarına katkı yapmak için seçildiğini ifade eden Özyağcı, şunları söyledi: &[#]8220;Bizden önceki yönetimlere, çoğu ikinci lig takımlarında bile bulunmayan bu tesisleri kulübe kazandırmış olmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Takımımızın bundan sonra disiplin ve ahlak ile bir yerlere geldiğini göreceksiniz. Yönetim Kurulu üyelerimiz sporun içinden gelen insanlardır. Onursal başkanımız Halil Posbıyık&[#]8217;ın desteği ile daha iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum. Yönetimimiz herkesin kendi işini yapması esasına göre oluşturulmuştur. Ereğli Belediyesi&[#]8217;nin hedefleri hiçbir zaman küçük olmamıştır. Biz de en azından gruplara kalma başarısını göstermek istiyoruz. Arkadaşlarım dün yaptığımız toplantıda beni başkanlığa uygun gördüler, 2. Başkan Halis İsmet Gençdoğan, aynı zamanda idari basın sözcüsü olarak görev yapacak. Asbaşkan İhsan Yazıcıoğlu Futbol Şube Sorumlusu, diğer Asbaşkan Murat Yağmuroğlu da tesisler sorumlusu görevlerini yürütecek. Takımımızın Genel Kaptanı Necat Bakan aynı zamanda teknik basın sözcülüğünü yürütecek. Genel Kaptan Yardımcılığına Erdinç Ercan, Genel Sekreterliğe Şerafettin Akbulut, Genel Sekreter Yardımcılığına Cengiz Selvi, Altyapı Sorumluluğuna Tevfik Mısırlı getirildi. Adil Korkmaz Sayman, Oğuz Cömert de tesisler sorumlusu oldu.&[#]8221;


Takımın Genel Kaptanı ve Teknik Basın Sözcülüğüne getirilen Necat Bakan ise Faruk Varlık&[#]8217;ın takımların tamamından sorumlu antrenör olarak göreve getirildiğini söyledi.



Ereğli&[#]8217;ye profesyonel lig yakışır


29 yıllık bir takım olan Ereğli Belediyespor&[#]8217;un profesyonel lig özlemini sona erdirmek istediklerini belirten Bakan, şöyle konuştu:


&[#]8220;Görevde olduğumuz 2 yıl boyunca &[#]8216;şampiyonluk&[#]8217;, &[#]8216;3. Lig&[#]8221; gibi sözleri bizden duymayacaksınız. Bu işler lafla değil çalışmakla olur. Yüz bin nüfuslu Ereğli&[#]8217;ye profesyonel lig yakışır. Profesyonelliğe 5 yıl içinde ulaşmak istiyoruz. Kim yeni gelen yönetim ilk yılda profesyonel olacak derse halkı yanıltmış olur.&[#]8221;



Bütçemizi en iyi şekilde kullanacağız


Futbol Şube Sorumlusu Asbaşkan İhsan Yazıcıoğlu, ekonomik krizin Ereğli&[#]8217;ye has bir şey olmadığını ifade etti. Bu yıl transfer için büyük miktarların uçuşacağını sanmadıklarını belirten Yazıcıoğlu, &[#]8220;Bütçemiz çerçevesinde bölgenin futbolcuları ile görüşeceğiz. Geçen hafta 21-22 futbolcu ile görüşmeler yaptık. Büyük ihtimalle olumlu sonuçlar alacağız. Bütçemizi en iyi şekilde kullanarak ilk üçte yer almayı hedefliyoruz.&[#]8221; dedi.


Teknik Direktör Faruk Varlık ise yaz okulu ile çalışmalara başladıklarını belirterek, en alttan en üste kadar koordineli bir çalışma yürüteceklerini ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi